Gigi Becali, acest Chinezu al RTV

Despre Chinezu ştie toată lumea 2.0 cine este. Ai nevoie de o reclamă la chiloţi, batoane, şampon, curve şi alte cele..te duci la guru şi te rezolvă.

Doar nu degeaba este “cel mai complet” om din online, care învârte banii cu lopata..în timp ce noi, restul, eşuaţii 2.0, ne chinuim cu mărunţişuri.

Varianta publică a lui Chini este, nu fără o ură de ironie la adresa destinului, Gigi Becali.

Acelaşi stil de a răspunde celor care nu sunt de acord cu ei: “eu am bani, tu eşti un sărac şi puţi”, aceleaşi carenţe gramaticale severe la amândoi.

La OTV 2, al lui Ghiţă, Gigi este chestionat pe orice temă:

Ninge? Vine Gigi şi explică cum se formează zăpada.

E criză politică? Stai la locul tău, acest Moromete vine şi desface iţele încurcate.

A râgâit Zăvoranca? Hai cu Gigi în breaking.

Dar pentru un personaj gen Ionela Năstase nu cred că e vreo problemă că Gigi e în toţi şi toate.

gigi becali tatuat (1)

4 thoughts on “Gigi Becali, acest Chinezu al RTV”

  1. Iancule, ai punctat la mare fix fraticule ! In momentul in care am vazut ca Gigi este la RTV si a doua oara …am crezut ca fac aia misto de el { in speciaml Dragoteasca } insa…totusi de trei -patru ori in aceeasi saptamana , este cam prea mult chiar si dupa dupa ” gustul ” meu,probabil indoielnic. Ai dreptate , “prietenul ” tau Chinezul , era invitat permanent al lui Striblea, si-si dadea cu parerea cam asupra fiecarui domeniu, fapt care m-a facut sa presupun , ca ala-i un tip deosebit de sprintar la minte , iar tu esti ala al dracului , ce n-ai alta treaba decat sa-l “injuri” pe saracu’ om !Regrete eterne pentru… gandurile murdare !A devenit Gigi , liberalu’ lu’ peste , vedeta RTV… sa crape Zavoranca de oftica !!! Iancule, tare-mi e ca aici e o chestie mult mai ” adanca” decat pare la prima vedere . Gigi a auzit in sfarsit de…P.R. si de “binefacerile “aparitiilor televizate .Astuia inca nu i-au iesit inca din cap gandurile de a candida la Cotroceni. Pe chestia asta …isi face ” imagine ” omu’ ,stiind cat de importanta este trebusoara asta .Repet , ma tem ca-i vorba despre ceva mult mai imputit decat pare la o prima vedere .

Leave a Reply

Your email address will not be published.