Funeriu şi viteza plagiatului la Bacalaureat

Un personaj central al scandalului legat de plagiatul lui Victor Ponta este cel care a furnizat informaţiile către revista Nature, cunoscut drept “Whistle-blower”, sursa anonimă, este Daniel Funeriu

Aşadar, omul care nici până azi nu şi-a rezolvat problema diplomei de bacalaureat (ca atare putem considera că are doar 12 clase absolvite)

Singurul om din lume care a fost în stare să calculeze viteza pumnului în celebrul scandal din 2009 cu agresiunea lui Băsescu asupra unui copil

Singurul om care a reuşit performanţa de a face praf educaţia

Un agramat

Acesta este cel care pentru o revistă cu un tiraj de 50.000 exemplare, reprezintă o sursă autorizată pentru a declanşa un scandal de plagiat.

PS: Între timp, mai avem un candidat la rubrica zilei, pe numele lui, Alin Fumurescu. Iată ce declară exemplarul scăpat de la spital:

Aţi înţeles ? Gata, s-a terminat, Ponta e deja amintire. Cum să vă spun mai limpede ? Ce desen să vă fac ? Vă mai amintiţi jocul acela, Amiral, de se juca pe caietele de matematică, alea cu pătrăţele ? Ei bine, lovit, scufundat !  Aşa că va mai dura o vreme – zile, săptămâni, poate luni. Dar sfârşitul e limpede : flori şi la gară. Adio, pică Ponta !”

E plină ţara asta de proşti. Păcat că sunt protejaţi prin lege…

daniel-funeriu-are-doar-11-clase-ministrul-educatiei-nu-are-echivalate-in-romania-studiile-din-strainatate-6346

2 thoughts on “Funeriu şi viteza plagiatului la Bacalaureat”

    1. @marian deci de asta il are Basescu ca si consilier. Stau si ma intreb..oare ce pune la cale de l-a adus si pe idiotul de Lazaroiu inapoi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *