Fugi de vară la mansardă

Planurile noastre încă de când suntem mici, au pe listă să ne construim sau să ne cumpărăm o casă proprie în care să facem tot ce dorim. Adică să punem ce mobilă ne place, să zubgrăvim în culorile noastre preferate şi să fie într-o zonă care să ne placă. Toate aceste o să devină adevăruri dacă muncim şi trecem la fapte, nu să trăim în lumea viselor, pentru că o să rămânem pe acolo şi când o să ne trezim o să ne lovim de o realitate dură.

Acum deţinem un avantaj, atunci când vine vorba de găsirea unei case. Spun asta deoarece înainte pentru a-ţi găsi o casă era necesar să cauţi în ziare anunţurile de vânzare,să mergi să te interesezi cine vinde, mersul în vizită pentru inspecţie, ca mai apoi să fixaţi un preţ convenabil pentru ambele părţi.Acum nu mai este necesară atâta bătaie de cap, doar suntem în era tehnologiei,iar asta ne uşurează foarte mult.Acum doar deschidem un motor de căutare ,cuvintele cheie şi lăsăm internetul să îşi facă treaba. Marea majoritate, atunci când auziţi de o casă cu mansardă vă gândiţi că tavanele şi pereţii nu sunt drepţi,ei bine aici o să aveţi o surpriză,deoarece aici tavanele sunt drepte. Majoritatea oamenilor nu sunt obijnuiţi cu o viziune excentrică, dorin ceva clasic,iar asta este de foarte mare ajutor celora care doresc un apartament la mansardă,dar să fie ceva simplu. Firma, ţinând cont de acest detaliu denotă o foarte mare seriozitate şi implicare în satisfacerea cerinţelor oamenilor şi asigurarea unui grad ridicat de confort.

Un apartament la mansardă este un loc foarte personalizat,deoarece pentru a ajunge în dormitor o să uracaţi pe o scară, iar asta nu vezi la toată lumea. O idee foarte interesantă, din punctul meu de vedere,jos te poţi uita la televizor,iară sus celălalt se poate odihni liniştit.

Apartamentele la mansardă  deţin in partea de jos un living foarte spaţios unde vă puteţi primi musafirii,pe site sunt prezentate câteva modele în ceea ce priveşte aranjarea acestuia,dumneavoastră îl puteţi decora fix cum vă place dumneavoastră. Tot în partea de jos mai aveţi bucătăria şi o baie de serviciu,asta pentru a nu mai urca sus. Acum urmeă partea de sus, iar aici aveţi un dormitor foarte spaţios şi după cum spuneam mai devreme nu trebuie să vă faceţi problemă că este la mansardă şi vă trebuie mobilă la comandă după un anumit model care să încape, aici pereţii şi tavanul sunt drepţi, premiţându-vă să aduceţi ce mobilă vă place.Aici mai aveţi şi o baie foarte spaţioasă unde vă puteţi relaxa după o zi mai stresantă la servici.

Materialele folosite sunt dintre cele mai bune printre care se numără cadre de beton armat pentru a conferii rezistenţă,BCA pentru construirea pereţilor, grinzi de lemn ignifuant și vata bazaltica de fatada de la Emenatwork.ro , care intră şi în componenţa acoperişului și oferă o protecție sporită împotriva incendiilor, a cariilor şi a cipercilor care după cum mulţi ştim ne poate afecta sănătatea.La cumpărarea apartamentelor la mansardă, aveţi două variante, prima să îl cumpăraţi cu dotările standard iar cea de-a doua să îl cumpăraţi la cheie.

În Bucureşti după cum toţi ştim este foarte mare agblomeraţie,iar zonele care nu sunt aşa abglomerate sunt din ce în ce mai căutate,strada Lăcrămioarei este un loc foarte bine ales de proiectanţi,pentru că vă poate oferii şi linişte, mai ales că blocul este şi izolat fonic. Mansardele chiar sunt un loc foarte frumos de amenajat ,dar trebuie şi o pregătire foarte bună pentru proiectarea unor blocuri unde să fie amenajate mansarde şi să fie plăcute de către clienţi.

În concluzie. Putem avea calitate de top, preț avantajos și durabilitate? Normal că da.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *