Frigidere si alte aparate care te ajuta sa te racoresti pe timp de vara

Vara, anotimp calduros si dogorator, ne retragem cu totii la umbra, in locuri racoroase si departe de lumina soarelui prea puternica. Unii merg pe terase si beau racoritoare, altii aleg piscinele, insa cu totii cautam sa ne racorim. Poti sa te simti bine si acasa, daca ai aparatele necesare. In randurile urmatoare voi vorbi despre cateva aparate care te vor racori pe timp de vara:

 

racoare

1. Frigidere – Bineinteles, important e ce pui in ele. Fa-ti sucuri naturale, limonade din citrice diverse, smoothies cu gheata, ceaiuri din plante si pune-le toate sa se raceasca bine la frigider, sau chiar si la congelator pentru putin timp. Consulta gama de frigidere de calitate de la Selgros, cu diferite compartimentari si functii si alege un aparat potrivit pentru stilul tau de viata. Poti sa alegi intre diverse vitrine frigorifice, minibaruri frigorifice, frigidere, congelatoare etc.

2. Masina de gheata – un aparat care o sa-ti racoreasca in cateva secunde orice bautura. In plus, la Selgros gasesti multe astfel de aparate la care poti sa setezi dimensiunea cuburilor.

3. Ventilatoare si aparate de aer conditionat – pana in data de 24.06 le gasesti pe toate la promotie la Selgros in revista “Oferta pentru racire”. Vara aceasta poti sa iti aduci racoare in casa prin aparate diverse cu functii complexe chiar si de purificare a aerului. Unele sunt fixe, altele mobile, dar toate au ca scop sa te racoreasca.

4. Umidificatoare – unele au forma unui ventilator clasic care incorporeaza si functia de ventilare a vaporilor de apa. Cand ajung la tine, vaporii sunt reci si te revigoreaza indata. Multe terase au deja un astfel de sistem de racire, insa acum poti sa il ai si acasa.

Acum ca stii de ce aparate ai nevoie, da o fuga la Selgros pana nu expira oferta de racire. Te asteapta multe modele cu functii diverse, gata sa reduca temperaturile din casa ta. Spor la cumparaturi!

Selgros Brasov

Produse alimentare si nealimentare

Calea Bucuresti nr. 231 Brasov,500299 , RO

Tel: 0268 307 000

Fax 0268 307 199

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *