Free Jiji şi Steaua afară din Europa

Poate măcar acum, în ceasul al 12-lea, vor înţelege oamenii că nu ai de ce să îl apreciezi pe unul ca Becali. Că nu ai de ce să spui că săracul este în puşcărie nevinovat, că, vezi Doamne, este victima unor oameni răi.

Când ai 3 dosare consecutive în care eşti condamnat, culmea, după ce anterior ai fost achitat, dubios, la prima instanţă, miroase a ceva necurat. Ori primii nu au judecat cum trebuie, ori cei din urmă au aplicat legea la maximum de severitate.

Oricum o dăm, nu e bine. Dar ceea ce înseamnă omul Becali, în toate formele lui, de creştin fariseu, de politician imberb, de patron de oi şi de club, trebuia scos, fie şi pentru  o  perioadă scurtă de timp, din viaţa publică de la noi.

Sub coaja subţire a unui bine pe care îl face, Becali a lăsat numai rău în urma sa. Iar Steaua este, din păcate, o nouă victimă, excluderea din Liga Campionilor fiind aproape o certitudine.

Ca atare, îi aştept pe grobienii care mai aveau un pic şi plângeau de mila lui nea Gigi, să explice ei tuturor cum Steaua, după un sezon perfect, este aproape de intrarea într-o vrie ce îi poate fi fatală.

freejiji

11 thoughts on “Free Jiji şi Steaua afară din Europa”

 1. Ce postare ilogica prin “obiectivitatea” partinica:
  “Ori primii nu au judecat cum trebuie, ori cei din urmă au aplicat legea la maximum de severitate.”

  Ce dragute sunt variantele tale. Ambele in aceeasi directie. Unde mama dracu e vorba de severitate cand se rastoana cu 180 grade o decizie pe aceleasi probe si in acelasi caz? O premiere e mita?!? Ala o fi cioban, dar tu gandesti ca unul orbit de incrancenarea tipic crestin-ortodoxa.

  Crestin-fariseu? Ala, in grobianismul lui, a facut mai multe pentru oameni din banii LUI (trecand peste circ si expunere media) decat popii tai jegosi si josnici.

 2. Ionut, lasind la o parte preferintele si antipatiile personale, incarcerarea lui Gigi este un lucru care nu miroase bine deloc. Asa cum a spus si Nevermind, cele DOUA (nu trei) decizii consecutive ale ICCJ sunt extrem de subtiri. Intr’un caz a fost acuzat de complicitate la un abuz de putere facut de un ministru in interes propriu (asta ca n’au avut cum sa dovedeasca coruptie) iar in altul a fost acuzat de coruptie desi el a “dat mita” pentru ca jucatorii sa’si execute atributiile de serviciu (luat de pe Mediafax din rechizitoriul DNA) fapt pentru care celelalte tribunale de sub ICCJ au decis (atentie!) nu achitarea ci respingerea cazului pentru ca nu s’au intrunit elementele constituante ale actului de coruptie ca sa nu mai spun ca absolut toata smecheria s’a desfasurat in cadru privat.
  Becali are multe, enorm de multe carente, si probabil ca e si vinovat de destule murdarii, dar cea mai mare greseala posibila este bagarea unuia la pirnaie doar pentru ca “sigur o merita”.
  Daca Steaua ajunge sa fie eliminata din Champions League pe tema asta este doar un nou abuz facut de oameni care’si iau informatia pe jumate si completeaza restul cu ceea ce cred ei ca se aplica. Si da, daca Steaua e eliminata, in loc sa’ti versi furia pe Gigi, mai bine trimite’le o scrisoare de felicitare la ICCJ pentru treaba bine facuta.

  1. @valentin buna argumentatia ta. Daca e sa ne luam dupa precedentul Nastase, inseamna ca decizia luata a avut la baza darea ca exemplu a lui Becali. Daca Steaua ajunge sa fie eliminata din Champions League este vina lui si numai a lui. Parerea mea

 3. Domnule Valentin daca tot citi rechizitorii cred ca v-ati obtinut si raspunsul de ce este condamnat Gigi Becali. Nu inteleg cum inca mai puteti spune Becali are multe [..] carente probabil ca e si vinovat de destule murdarii , dar cea mai mare greseala posibila este bagarea unuia la pirnaie doar pentru ca “sigur o merita”.

  El este bagat la parnaie pentru ca a comis unele infractiuni nu pentru ca sigur o merita. Cand o sa inteleaga poporul roman ca oamenii nu pot fi atat infractori cat si doctoranzi (vezi cazul Nastase) , infractori cat si milostivi (vezi cazul Becali) .Fie vorba intre noi apreciez mai mult o batranica care da 10% din pensie pentru intrajutorare decat pe unul care a dat un tun imobiliar si arunca cu bani ostentativ la saraci dar asta e alta discutie

 4. @ DanutzCelGroaznic

  Tu ai citit ce a zis Valentin?

  “a “dat mita” pentru ca jucatorii sa’si execute atributiile de serviciu (luat de pe Mediafax din rechizitoriul DNA)”

  Daca nu-ti da ceva cu virgula, eu zic sa mai recitesti.

 5. @DanutzCelGroaznic: Domnule Berceanu sau Valentin. Oricare din ele e ok, si nu ma deranjeaza cu nimic. Domnule Valentin e o constructie pe care nu o pot auzi decat cu zeflemea (textul nu are luxul intonatiei emitatorului, ci doar pe cel al intonatiei din capul receptorului). In rest, vezi ce’ti zice Nevermind mai sus.

 6. De ce credti ca merita sa ne mai facem probleme,haideti sa coabitam si noi si sa vedeti ce treaba buna va fi.
  Stiti care e culmea justitiei?
  Sa il condamnam pe Gigi si pentru flota si pentru CFR si pentru oltchim…. si pentru faptul ca la noi km de autostrada costa de parca ar fi din aur…. si pentru faptul ca romania arata ca dupa un razboi mondial. Nu mai avem industrie,nu mai avem agricultura….. inca mai traim din banii de pe fierul vechi de pe timpul lui ceausescu….. dar se va termina si asta.

 7. Pai bine Iancule , fratele meu….nu cumva eu l-am adus pa Gigi in Parlamentul Romaniei ? Pe listele lu’ mama a candidat Becali sau , pe listele PNL ?!? La mine a dat parnosu’ sau la …PNL ? 8)

 8. Am aflat aceasta pagina, dupa ce am cautat despre Free Jiji şi Steaua afară din Europa pe Google.
  Se pare ca informatia dvs e foarte valoroasa, mai ales ca am mai
  gasit aici si despre ora, ora exacta, lucruri interesante si
  folositoare. Mult succes in continuare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *