Florarie online Bucuresti a adus impacarea

El se gandeste si acum oare cum ar fi impacat-o, daca nu exista acea florarie online Bucuresti magica. Muncise enorm in ziua aceea si uitase ca este aniversarea lor si numai a lor. Se implineau trei ani de cand ea spusese: „Da!”, iar el ii pusese inelul pe deget.

Se auzea spunand cu glasul gatuit de emotie:

-Iti voi oferi zeci de buchete de trandafiri.

O iubea la fel ca in prima zi, cand s-a pierdut in ochii aceia albastri si i s-a parut ca vorbeste incoerent, iar cei din jur rad de el, fiindca au inteles cauza. Muncea mult, ca ea sa aiba tot confortul si apartamentul lor sa fie ca de poveste, cand va veni pe lume primul copil. S-a intors tarziu in seara aceea de la serviciu, iar acasa aveau musafiri. Cei mai buni prieteni venisera cu flori si tort.

-Iubirea voastra trebuie sarbatorita, au spus ei in cor!

Ea s-a intristat, vazand mainile lui goale. Nu era materialista, nu era egosita, ci s-a temut ca iubirea lor incepe usor-usor sa se stinga.

I se citea in priviri tristetea ca el a uitat si peste cativa ani ii va fi complet indiferent. Au stat la masa cu amicii, au petrecut pana tarziu, apoi au ramas singuri.

Ea nu era genul de partenera certareata, dar linistea dintre ei era prea apasatoare.

-Am putin de lucru in birou, draga mea, apoi vin in dormitor, i-a spus el!

Trei buchete imense de flori pentru trei ani de iubire impreuna

Statea in fata computerului si se ruga sa gaseasca o solutie, in timp ce repeta:

-Sunt vinovat, sunt vinovat, dar a uita este omeneste! Tu, dragul meu computer, cel care le stii pe toate, nu stii pe cineva care sa livreze flori la domiciliu?

Apoi i s-a parut ca sintagma: „flori la domiciliu” suna magic si a inceput cautarile pe internet.

Pe site-ul florariei online, unde a fost directionat a descoperit o adevarata comoara: trandafiri criogenati, crizanteme, crini, orhidee, gerbera, buchete care radiau atat de multa frumusete in jurul lor, incat nu stiai pe care sa il comanzi.

-Ce bine ca nu i-am luat flori din oras, a spus soptit! Acum este putin mahnita, dar maine va fi in culmea fericirii.

Erau atat de multe flori frumoase, incat ar fi pus in cos cel putin 10 buchete fara sa stea pe ganduri!

Mai intai a ales trei trandafiri criogenati, unul rosu, sa ii demonstreze ca iubirea nu va muri niciodata, altul galben, fiindca era putin gelos si ea stia. Nu era vina lui ca ea era mult prea frumoasa si ca barbatii intorceau capul dupa ea, cand treceau la brat pe strada!

Al treilea trandafir criogenat trebuia sa fie alb, cum este sufletul ei de pur. Ce suflet curat are femeia care ii sta alaturi la bine si la rau! Nu a auzit-o o data vorbind de rau pe cineva.

Acum urmau buchetele! O inima din trandafiri rosii si unul alb nu ar fi deloc o idee rea, mai ales ca unul dintre buchete trebuie sa contina 23 de trandafiri portocalii, fiindca ea va implini 23 de ani si iubeste trandafirii portocalii.

Al doilea buchet va fi unul de sezon, adica va contine flori autumnale in culori autumnale de vis si ultimul din flori exotice.

Planul lui era functional si a fost in culmea fericirii cand le-a pus in cos, a finalizat comanda si i s-a confirmat ca a doua zi florile vor ajunge la destinatara.

In zorii zilei de sambata el s-a trezit usor de langa ea si s-a dus sa ii pregateasca micul dejun. Il durea tristetea pe care o citise seara trecuta in ochii ei. A facut totul ca la carte, fiindca de dragul ei o urmarea in fiecare dimineata ce face in bucatarie.

La ora 8 a sunat curierul, iar ea l-a salutat in bucatarie. Era aranjata si curioasa si i-a spus ca a fost anuntata ca va primi un colet, desi nu comandase nimic.

Peste 5 minute s-a intors cu bratele pline de flori. Le-a asezat pe masa, apoi a sarit in bratele lui ca un copil.

-Iarta-ma ca m-am purtat ca un copil seara trecuta, dar am crezut ca ai uitat de noi si ca iubirea noastra incepe sa apuna, inainte de a rodi! Mi-ai oferit atat de multe flori, spunea cu glas de copila rasfatata in timp ce aseza trandafirii cirogenati in biblioteca si florile in vaze!

El nu a putut uita modul in care ea isi manifesta bucuria si s-a molipsit de fericirea ei nevinovata si au trait impreuna momente de vis.

Toate aceste experiente sunt posibile datorita acestei florarii online care iti sta la dispozitie tot timpul.

Poti comanda flori de pe site-ul ei la miez de noapte si in acest fel corectezi o greseala.

Nu ai mereu timpul necesar sa cumperi flori si in plus, cele mai frumoase, parfumate si proaspete flori provin de la florarie online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *