Firea de pe urmă a PSD-ului

Geloşi probabil pe achiziţiile de succes ale PNL, concretizate prin venirea în partid a unor plăcinte sau prigoane, PSD nu a rămas mai prejos şi au făcut şi ei un transfer de senzaţie: Gabriel Vrânceanu Pandele Firea (şi ce nume or mai veni) s-a înscris în PSD Ilfov şi cel mai probabil va şi candida la Parlamentare.

Backgroundul Firuţei este cel mai bine descris de naşul Gigi Becali: “A dansat toată noaptea la nuntă, deci are energie, are putere”

firea

Aştept cu nerăbdare şi înregimentarea Danei Grecu şi de ce nu a lui Niels Şmecher…

PS: Pentru că vin alegerile, logic că nu putea lipsi din discuţie Nicuşor Dan. Care întreabă timid pe blog dacă am vota un independent la alegerile din decembrie.

Eu zic să îi spunem scurt şi la obiect că nu..şi să îl lăsăm în plata lui..

PS2: Alina Gorghiu a lansat o campanie la ea pe blog. Pe care eu, ca un prost ce sunt, am crezut-o pe bune şi m-am băgat să particip, sperând din suflet că voi avea o şansă, ţinând cont că sunt unul din cei care i-.au luat mereu apărarea Alinei când lumea o acuza că se ţine de prostii în loc să fie un parlamentar interesat, de exemplu, de cum işi bate Băsescu joc de votul a peste 7.4 milioane de alegători.

Cum Alina nu pare dornică a avea parte de ajutorul meu, beneficiind de cel al lui Cristi China Birta, anunţ oficial că ‘voi susţine orice contracandidat al ei.

5 thoughts on “Firea de pe urmă a PSD-ului”

  1. Despre “cruduţa”,oh:sorry:”firuta”,ma mir ca nu-i la PC,partidul-trust care a facut-o OM :) .Apropo,esti la ALINA in circumscriptie?Daca nu,SIGUR n-ai sanse sa cistigi ceva!Despre gregarul chinez :( ,piscotarul ,m-am lamurit cine ia tras sutul in kur de apare ca din greseala mai nou ca un mare(mic) sfatoş iute bagator in ….balega ..

    1. @smurdbihor nu sunt la ea in colegiu, am fost membru sector 1 si ca atare legat de colegiul de acolo. Alina Gorghiu a ales, acum sa fie sanatoasa.

    1. @Nevermind pentru ca am fost singurul din online care i-a luat apararea cand altii o faceau de porc cu toate campaniile ei, cand lumea asteapta de la Parlament sa le apere votul…iar ea a ales sa nu conteze pe mine pentru alegerile astea…sa fie sanatoasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *