Fie vară, fie iarnă, tu la baie tot ai treabă

Sau, cum ar spune românul mai plastic, oricât de grele ar fi vremurile, de hârtie igienică tot va fi nevoie. Cică acesta ar fi businessul cel mai sigur din lume. Acum, dacă este să extindem această idee, am putea spune că oricât de mic ar fi spațiul unei case, al unui apartament, un loc de baie tot trebuie făcut. Căci se presupune că vremea toaletei în curte a trecut, asta deși datele de recensământ nu sunt așa de încurajatoare.

Pentru mine, adevărata valoare a băii și respectul care i-ar trebui acordat a apărut când mă uitam la Familia Bundy. Adevăratul ritual al lui Al, cu ziarul la subraț și cu ore bune petrecute în acel sanctuar, au reprezentat ca un moment de iluminare. Spun gurile rele că la baie omul ia cele mai bune decizii, că acolo își trăiește clipele de supremă relaxare.

image

Ca să fiu sincer și optimist, sper că nu e chiar așa. Nu de alta, dar e mai de preferat o relaxare în aer liber, la munte sau la mare :)) Lăsând gluma la o parte, în renovarea unei case, dincolo de orice, baia reprezintă unul din obiectivele cele mai importante. Tocmai de aceea, cei de la Arabesque ne pun la dispoziție tot ceea ce este nevoie pentru a beneficia de cel mai bun confort și calitate.

De la rezervoare pentru toalete de ultimă generație, cu toate accesoriile necesare, până la cele mai rezistente și moderne baterii de chiuvetă. Practic, printr-o singură vizită la Arabesque, îți pot cumpăra tot ceea ce ai nevoie, la prețuri bune și de o calitate superioară. Apoi nu îți mai rămâne decât să te apuci de treabă și să dai băii tale aspectul pe care ți l-ai dorit de atâta vreme.

Și pentru că tot am amintit mai sus de rezultatele recensământului de acum 3 ani, nu pot să nu revin un pic asupra temei și să accentuez o discrepanță incredibilă: mai bine de 50% din locuințele din mediul rural sunt conectate la internet, în timp ce doar 5% beneficiază de canalizare. Deci cum ar veni, și cu un picior în secolul vitezei, și cu un altul în Evul Mediu.

Simpatică țară, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p