Ferma animalelor la Antena 3 – Pisicul Ponta și molusca Cazanciuc

”Domnule prim ministru, degeaba sunteți acolo ! Dacă dumneavoastră constatați că Antena 3 își face datoria, atunci veniți să lucrați aici, la Antena 3” – citat din Oana Stancu.

A fost momentul de maximă plăcere de aseară, de la o nouă ediție de spălat pe creier cu pastorul Gâdea. Toți pupătorii în fund din studio, unii de maximă valoare: Gâdea, Ciuvică, Badea, Dana Grecu, Ursu, se uitau un pic stupefiați ( o fi fost doar act artistic, cine știe) cum Oana Stancu îl face praf pe pisoiul Ponta și vărul lui, molusca de la Justiție, Cazanciuc.

Nu e nimic nou. Antena 3, de mai bine de o lună de zile se chinuie să creeze un tăvălug din scandalul Bercea – Mircea Băsescu, dar, cu toate prestațiile din fiecare seară ale clanului Izaura – Gâdea – Badea – Ciuvică, în afară de trepanații pe care îi putem vedea și pe net, lumea deja e plictisită de cazul ăsta. Mircea Băsescu e în pușcărie, acolo e și tot neamul Bercea și acum urmează o judecată ce trebuie să facă lumină în scandalul ăsta.

Dar, hai să fim serioși. Nu mai pot salariații lui Voiculescu de independența justiției, de modul cum sunt românii protejați de abuzuri și de cum sunt făcuți să plătească cei care și-au bătut joc de țara asta. Problema lor e că, deși l-au pupat în fund de l-au albit pe Ponta, semnalele dinspre acesta nu sunt deloc încurajatoare. Voiculescu mai are câteva zile de libertate. Ori despre ce vorbim noi aici?

Abia aștept emisiunile cu Ponta pe post de condamnat la moarte media, cu același pluton de execuție implacabil, care, după ce în urmă cu ceva luni îl ridicau în slăvi, acum să îl distrugă. Pentru că așa meriți când întreaga ta carieră politică este construită pe un balon mediatic.

One thought on “Ferma animalelor la Antena 3 – Pisicul Ponta și molusca Cazanciuc”

  1. se simte un anume vant de schimbare si…masuri de siguranta nene!!!!nici la obezul plagi si nici cu soparla felixata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *