Femeia şi stilul

Pentru mine a fost mereu o modalitate de a analiza femeia şi modul cum ea se reprezintă pe sine. Da, ştiu, sună uneori foarte patetic şi de-a dreptul limbaj de lemn să vii cu o replică de genul: “haina face pe om” sau “eşti ceea ce te îmbraci”, dar, uneori, aceste lucruri fac diferenţa între o femeie cu stil şi o femeie obişnuită.

Şi, dacă ne uităm în jurul nostru, a devenit o raritate să vezi o femeie purtând rochii de zi, o femeie care să ştie să îşi pună în valoare feminitatea nu neapărat arătând totul, ci lăsând o atât de mult dorită urmă de mister. Moda zilelor noastre se reduce doar la dacă se mai merită sau nu să porţi lenjerie intimă, dacă fusta e suficient de scurtă încât să arate tot iar bluza suficient de transparentă încât să nu mai fie loc de întrebări.

rochie de seara

Nu cred că există om care să nu recunoască că a întors ochii după o femeie îmbrăcată în rochii vaporoase, lungi sau strânse pe un corp frumos, rochii amafashion însoţite, bineînţeles, şi de un zâmbet de poveşti al femeii respective care te puteau aduce în stadiul de a te îndrăgosti iremediabil. Ar fi bine dacă tinerele din ziua de azi ar readuce această modă la viaţă şi ne-ar transforma zilele în clipe dulci în care ne preocupăm de ceea ce este mai relaxant: adoratul femeii :)

Dar pentru ca asta să devină o realitate, avem nevoie şi de modele de urmat pentru  tinere şi femei, iar aici, ne place sau nu, trebuie să acceptam, avem mari carenţe. Şi nu vorbim doar de persoane care să ne ajute în astfel de domenii specifice, ci de o stare generală a societăţii de la noi.

5 thoughts on “Femeia şi stilul”

  1. La dracu’… am crezut ca faci reclama la sutane. Daca te prinde daniel, (i-)ai belit-o…. Sau chiar asta urmaresti?:)) ))))

Leave a Reply

Your email address will not be published.