Felix la brutărie, o certitudine

Ziua de ieri a fost una a așteptărilor mari din partea tuturor celor care vroiau să vadă cazul Voiculescu finalizat. Chiar dacă, la finalul unui maraton de peste 12 ore de audieri, nu s-a dat un verdict, ci un nou termen, pentru 4 august, cred că putem să tragem niște concluzii care certifică titlul acestui articol:

– judecătoarea Camelia Bogdan judecă acest dosar cu o celeritate incredibilă. A pus întrebări pertinente fiecărui inculpat, întrebări ce dovedeau că a analizat dosarul și că nu își aveau rostul atacurile venite dinspre avocați, care spuneau că nu a avut timp să se documenteze.

– Camelia Bogdan este o judecătoare care nu se lasă intimidată și care nu are deloc plăcerea de a tergiversa un dosar. Așa se face că a respins pe bandă rulantă toate excepțiile invocate de avocații lui Voiculescu, ba, mai mult, l-a și sancționat disciplinar pe avocatul Mateuț, interzicându-i dreptul la cuvânt.

– Și ultima, poate cea mai importantă remarcă: judecătoarea Camelia Bogdan a fost selectată de Consiliul Europei pentru a face parte din Comitetul Selectat de Experți pentru Evaluarea Măsurilor de Combatere a Spălării Banilor”. Ca atare, ce credeți că face avocatul Mateuț? Cere schimbarea încadrării lui Felix de la spălare de bani la tăinuire.

Mai avem de așteptat 3 săptămâni, dar cred cu tărie că această așteptare merită.

Voiculescu (1)

2 thoughts on “Felix la brutărie, o certitudine”

  1. oare de ce cred eu ca nici peste 3 saptamani nu o sa se termine procesul?!
    si mai am o intrebare – cum o sa fie facut doamna judecator (desi eu stiu ca-s doi dar se vorbeste mai mult de un singur judecator) il declara pe varan NEVINOVAT? (conform cu probele prezente in dosar)

    1. @ockiu peste 3 saptamani mai sunt de audiat doar 2 inculpati + pledoariile finale. NU mai au motive sa amane, asta daca nu cumva se aproba stramutarea. De dat sentinta de nevinovat, e greu de crezut, dar…traim in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *