Farmacia parlamentarilor

Nu cred că s-ar fi supărat cineva dacă știrea legată de reînființarea unui punct farmaceutic în incinta Palatului Parlamentului s-ar fi limitat doar la atât.

Dar, când știrea, în integral, sună așa:

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, redeschiderea punctului de eliberare a reţetelor medicale pentru demnitari şi angajaţi din Palatul Parlamentului, care va asigura medicamentele de maximă urgenţă, reduse cu 10-20% faţă de preţul pieţei, iar orice medicament poate fi adus în 2-4 ore.”

Atunci vorbim de o nesimțire crasă, de luat la mișto, de orice vreți voi. Oare oamenilor acestora chiar nu le este teamă că suportabilitatea oamenilor este la un nivel din ce în ce mai scăzut și riscă să dea pe dinafară cât de curând?

farmacie

12 thoughts on “Farmacia parlamentarilor”

 1. Serios? Faci greva la PNL sau te pastrezi pentru cand iesiti la o bere cu psd-ul la o intalnire usl? Indignatule :)) )))

 2. Si ce ti se pare de condamnat Iancule ? Adica BOR deci diriguitorii chestiilor ” spirituale ” ale neamului romanesc , construieste ditamai Catedrala Mantuirii , ce va avea hoteluri si sali de spa si restaurante si cine mai stie ce ,iar astia ca sint …” din lume ” sa nu-si deschida o farmacie amarata ? Lasa-i frate ca poate i-o fi la vreunul rau si va solicita la farmacie sa-i dea cianura de potasiu , iar daca farmacia nu are pe stock asa ceva …i-o va livra individului , respectivului parlamentar in …maxim 4 ore ca , asa spune contractul respectiv ! 8)

  1. @marian Catedrala Mantuirii Neamului nu va avea SPA, ci centre de pelerinaj, nu va avea hoteluri ci locuri unde cei care vin la pelerinajele de peste an vor putea sta gratis. Cat despre asta cu farmacia, Valeriu Zgonea a simtit nevoia sa imi spuna ca este un punct de ajutor pentru angajati, nu pentru parlamentari.

 3. @ Ionut

  Si-n loc de tarif hotelier se va lua taxa de intrare? Ca-n manastirile din Moldova? Acolo si daca vrei sa te rogi, platesti. Macar daca in goana dupa bani ati fi invatat de la catolicii pe care-i blamati si invidiati crestineste. La ei intrarea este libera si au zone muzeu in obiective, care sunt cu taxa.

  La cat teren moca au primit si cat aur se prevede ca se va folosi pentru finisaje, jura-te ca nu va avea spa. Nu neaparat pentru public. Te tine? :D

 4. @ Ionut

  Nu servesc twitter dar am citit un rezumat pe net. Asta nici macar sa dea vina pe altii, nu poate. Este natural de prost si parvenit, ambele cu tupeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *