Teste rapide COVID-19: să fim eroii propriilor noastre vieți

De o vreme, întreaga lume este îngenuncheată de problemele pe care COVID le-a ridicat, schimbând fața vieților cu care eram obișnuiți și asupra cărora aveam, într-o oarecare măsură, un anumit control. Boala, suferința, neputința și amenințarea perpetuă, care ne privește atât pe noi, cât și pe cei iubiți, sunt chinuitoare, pentru că ne pun în fața unei situații fără precedent. În fața lucrurilor incontrolabile, pare că nu avem niciun scut și putem fi oricând victimele neșansei. Fiecare guvern a încercat să-și ajute cetățenii și să ia măsuri care să ne pună la adăpost de această plagă. Adevărul este că tot ajutorul de care putem beneficia poate veni de la orice om, chiar și atunci când ni se pare că facem gesturi mici, cum ar fi păstrarea distanței ori purtarea măștii.

Teste rapide COVID-19, în ciuda amenințării, putem înfrânge amenințarea

Chiar dacă nesiguranța și-a făcut culcuș în inima fiecăruia dintre noi, o putem învinge și putem merge mai departe, asigurându-ne că ne dedicăm celorlalți. Testele rapide COVID-19 sunt o variantă sigură și ieftină de a afla dacă sunteți pozitivi, astfel încât să scăpați de îndoială ori să vă puteți trata corespunzător și să treceți cu bine și peste această încercare. La prețuri extrem de mici, aceste teste, efectuate de către un cadru medical specializat, pot ajuta spitalele supraaglomerate și evită aglomerările care cresc rata de infectare. Rapiditatea și acuratețea rezultatului sunt de ajutor pentru toate categoriile de persoane care-și doresc o măsură suplimentară pentru a înlătura nesiguranța care le poate afecta psihic extrem de mult și favorizează astfel slăbirea sistemului imunitar.

Test COVID 1

Fiecare test are, printre altele, un tampon steril pentru recoltarea secrețiilor nazofaringiene, tub pentru extracția probei și o soluție specială necesară extracției. Precizia și rapiditatea testării vin în ajutorul cabinetelor medicilor de familie, de exemplu, a căror grijă pentru pacienți în această perioadă a fost un ajutor nesperat pentru întregul sistem medical românesc, aflat sub talpa grea a încercărilor pe care caracterul imprevizibil al virusului le-a adus. Am pierdut atâția oameni din jurul nostru, într-un fel de un tragism greu de suportat, astfel încât fiecare armă pe care o avem în lupta cu boala este binevenită.

Pentru sănătatea ta și a familiei tale

Se recomandă ca testele create special pentru autotestare să fie realizate de către personalul medical, iar rata siguranței pentru persoane să fie de 100%. Începând cu cea de-a cincea zi de la infectare, testul poate identifica dacă sunteți infectați în doar cinci minute. Farmacia online Humanitas, își pune cu nădejde umărul în folosul oamenilor, sprijinindu-i cu medicamentele și testele de care este atâta nevoie în această perioadă. Miza este să depășim această perioadă împreună, luptând cu toate resursele pe care le avem, preîntâmpinând complicațiile pe deplin conștienți de posibilitățile de a ne proteja, trata și a ne apăra familiile.

Test COVID 2

Autorizate de Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România, cu o acuratețe a rezultatului de peste 90%, aceste teste sunt accesibile pentru toate buzunarele și pot fi un real ajutor, astfel încât să se evite supraaglomerarea spitalelor mari. Faptul că infectarea cu acest virus poate deveni atât de virulentă, trebuie să fim atenți la câteva simptome care ne pot pune în alertă, și anume: tusea seacă, febra și o stare profundă de oboseală, durerile musculare și pierderea mirosului și gustului. Dacă cel din urmă simptom este specific, tusea, febra, oboseala etc., pot avea și alte cauze. Fie că aveți astfel de simptome ori nu (știind că unele persoane sunt asimptomatice) și vreți să fiți siguri asupra cauzei, testele rapide vă pot ajuta în câteva minute să aflați dacă sunteți pozitivi.

Pe de altă parte, testele rapide sunt utile și dacă ați intrat în contact cu o persoană infectată, dacă ați călătorit într-un alt stat sau aveți simptome asupra cărora vreți să elucidați cauza. Un test rapid pozitiv va putea fi infirmat sau confirmat prin intermediul unui test PCR. Trebuie să ținem seama de faptul că multe persoane sunt asimptomatice, dar transmit virusul, iar siguranța noastră este mereu amenințată prin orice acțiune care implică ieșirea din casă. Prin intermediul testelor rapide, ale cărora prețuri sunt atât de accesibile, putem câștiga puțin teren în fața bolii și putem lupta cu ea! De data aceasta ne privește pe toți și împreună vom reuși!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *