Fanilor mei…

De pe facebook, le mulţumesc pentru faptul că au considerat că blogul meu merită să fie trecut în rândul paginilor pe care le plac şi le urmăresc.

În acelaşi timp, v-aş lansa o întrebare, tuturor celor 375 de fani ai mei (oare Bănică o avea mai mulţi?:)) )..Ce v-ar atrage pe voi la blogul meu astfel încât să fiţi activi pe el? Adică să vă faceţi simţită prezenţa, să comentaţi, să generaţi subiecte şi teme de dezbatere?

În acelaşi timp sunt deschis şi la sfaturi din partea voastră, a cititorilor mei, cei care aveţi bloguri şi pagină de fani pe facebook…la voi cum funcţionează lucrurile? Cum îi trataţi pe cei care sunt pe facebook, spre deosebire de cititorii clasici ai blogului?

5 thoughts on “Fanilor mei…”

 1. hm.. poate spui lucrurilor pe nume și nu mai au ce zice :) Poate găsesc mai ușor să spună pe facebook. De ce ar trebui să fim „tratați” diferit? :D

 2. La look-ul blogului tau nu comentez pentru ca e super ok.Oricum dupa sesiune vreau sa devin si eu brotacus.ro :D si m-as bucura daca m-ai ajuta cu sfaturi.
  Blogul meu nu are niciun fan :)) ) ( nu vor sa dea like ), dar sper in continuare…
  Oricum faci treaba super buna cu blogul acesta si tine-o tot asa.

 3. @Ada Pavel mersic Ada..cand ma refer la tratat diferit, ma refer tocmai la faptul ca de pe facebook, in afara de cativa cititori care comenteaza frecvent, multi dau doar like si atat..ori nu stiu cum sa interpretez acel like..i-a placut omului,pe bune? de ce nu spune nimic atunci?:)

  @alexandru marin hai sa ne facem traficanti de likeuri:)) ))

  @Radu mersi Radu. cu drag te ajut. si hai sa facem rost de primul fan:) da-mi pagina de facebook a blogului tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *