Fanaticii ortodocşi sau îndobitocirea dusă la extrem

Sunt un apărător şi susţinător al valorilor creştine şi toţi cei care intraţi aici ştiţi asta. Unii vă hrăniţi cu asta :P

Dar de aici până la a pune nişte copii inocenţi în posturi înjositoarea precum cea din poza de mai jos, surprinsă la mitingul de ieri organizat de o grupare religioasă, e drum lung.

Iar astfel de idioţi ar trebui bătuţi până la lacrimi.

392839_10200297000282146_1650060652_n Sursă foto: caţavencu.ro

12 thoughts on “Fanaticii ortodocşi sau îndobitocirea dusă la extrem”

  1. Asa cum acesti copii dau dn steaguri, asa anul trecut in ianuarie erau oameni care dadeau cu pietre la Universitate. Unde e diferenta? Aceleasi mase de manevra…. sau acum copii, in viitor manevrati!

  2. Copii inocenti ,manipulati de niste minti bolnave!Biserica ortodoxa nu are nimic de spus?Sau se rezuma la a-si burdusi veniturile in conturi grase?Sa le fie rusine ,tuturor manipulatorilor din spatele acestor “saraci cu duhul”!

    1. @nevermind bai, eu donez periodic bani bisericii mele de acasa…si am grija ce se face cu ei..si sunt multumit ca din putinul meu pot sa ii ajut pe unii mai sarmani ca mine..jos cardurile diavolului :)) )

  3. Waaaaiiit… SUPERB titlul =)) )))))

    Deci este extrema doar ca popii au folosit copii, dar este INDOBITOCIRE :)) )))

    Oh, da :D

  4. Pacat ca cei saraci cu duhul sunt manipulati de cei care ar trebui sa la poarte de grija. Si ma refer aici la BOR, care-si utilizeaza o parte din credinciosi pentru scopuri care nu au nicio legatura cu crestinatatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *