Facem campanie sau cerşim?

Scriu foarte rar spre deloc despre oameni din online cu care mă intersectez şi cu care am ocazia să schimb câteva vorbe.

Rostul blogului acesta e cu totul şi cu totul altul, nu de a-mi contabiliza eşecurile sau “succesurile” de a interacţiona cu lumea.

Acum însă vreau să scriu un mesaj pentru un băiat drag mie, cu care m-am intersectat de câteva ori şi pentru care bag mâna în foc că e de nota 10.

Şerbane, căci de tine e vorba, am văzut că te-ai băgat în campania celor de la Quickmobile. Îţi doresc multă baftă şi cine ştie, poate câştigi.

image

Dar îţi doresc să nu câştigi pentru că eşti şomer. Pentru asta ai o altă variantă: mai multă sudoare în a trimite cv-uri mai multe şi în a contacta oameni cu care să vorbeşti despre oportunitatea unui job. Dacă ai trimite la fel de multe cvuri câte tweeturi dai către “adoratele tale” din online, te asigur că în maxim 2 săptămâni ai avea un job.

Nu, ăsta nu este un mesaj de la un hater. Ci de la un amic care te simpatizează. Si care poate, cândva, va mai ciocni o bere cu tine.

2 thoughts on “Facem campanie sau cerşim?”

  1. Ești un simpatic, micuțule! :) Tweet-ul respectiv era în glumă, dar cu sămânță de adevăr. Credeam că știi asta deja, tocmai pentru că mă cunoști!

    Dacă nu te-ai prins nici acum, ia un mesaj de la mine pentru tine (fără U): :stfu: :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *