Fă-te limbist când vei fi mare…se plăteşte regeşte

Dovada cea mai vie stă cuplul de pupincurişti băsişti, Ioana Lupea şi Mircea Marian.

Lupea ia 9700 RON pentru fiecare limbă dată, iar slugoiul de Marian încasează din banii tăi 6100 RON pe lună.

Câţi dintre voi măcar visează la aşa salarii? Câţi dintre voi ştiu ce emisiune fac ciumpalacii ăştia doi? Câţi dintre voi ştiţi că la fiecare factură de curent voi plătiţi şi taxa de radio tv, taxa din care javrele astea două îţi încasează salariile astea nesimţite?

Închei cu un fragment din doamna Lucia Hossu Longin, vorbind atât de frumos despre Lupea:

Lucia Hossu Longin : Asta este cifra exactă, 97 de milioane din luna mai până acum, în fiecare lună şi 61 de milioane colegul ei, în timp ce realizatori care au premii în lume au în jur de 30 de milioane. De ce i-am adus?! În primul rând trebuie s-o învăţ televiziune că nu ştie nimic, în al doilea rând este urâtă, în al treilea rând este greoaie în gândire. Îmi aduc aminte că lau chemat pe doctorul lui Iliescu şi pur şi simplu erau jalnici amândoi, trăgeau de oamenii aceia într-un hal fără hal.

EVZ-Ioana-si-Mircea

10 thoughts on “Fă-te limbist când vei fi mare…se plăteşte regeşte”

  1. Crezi ca ii doare pe astia de la PDL undeva ca se mai pierd 100 milioane euro?! Nici nu le paa! In schimb se dau de ceasul mortii ca alegerile costa mult si vor sa faca o economie de 20 milioane comasandu-le! Cata ipocrizie si nesimtire!

  2. Cert este ca refuz să mai privesc emisiunile de ştiri de la Televiziuni. Scârba îmi provoacă vomă. De pupiincuristi si limbisti sunt satul. de ce să îmi umplu timpul liber cu ei. Selectez stirile pe net şi citesc ce vreau. :p ity:

  3. @Popateapa. Sfintia Ta in anii cand inca se putea protesta { ca au fost si astfel de ani dupa cum sti} liber , fara problemele cauzate de jandarmii scrofulosi la datorie s-a strigat suficient de tare impotriva acestei legi aberante prin care obligat fortat se plateau RTV adica si la una si la alta…bani direct , o data cu plate facturii la curentul electric.S-a spus atunci ca…RTV este cea mai urmarita , ca-i de importanta nationala [ se dadeau exemple de tari in care R si TV nationale erau subventionate din buget] ca-i strategica chiar, da chiar si asa ceva s-a vehiculat, si ghici cine era la putere si avea ponderea cea mare in parlament ? Vezi ca-i o intrebare de 1000 de …roni ca la Virgil Iantzu in emisiune.Cine este interesat poate cauta pe net acele documente referitoare si la proteste si la hotararea cu care legea a fost votata si mai ales …de cine.De unde sa stie ca peste niste ani…vor avea efect de bumerang ?Si stai linistit ca…inghit acum galusca insa cand vor fi ei la putere ce ai impresia ca vor desfiinta aceasta taxa TV atat de abuziva si care taxa este folosita la plata serviciilor unor propagandisti ai celor aflati la putere .@Iancule chiar crezi ca se va schimba ceva in tara asta pana cand nu vom avea o revolta adevarata urmata de o revolutie adevarata a amarastenilor [ si acestia sint destui chiar daca se spune ca romanii sant lasi] chiar cu victime si pana cand nu vor fi unii dintre cei ce-si bat azi joc de noi executati in plina strada, nu se va face chiar nimic. Executati in sensul bun al cuvantului fireste…Huiduiti, luati la flegme…si eventual la suturi in dos si ceva bolovani in capatani…da ce-ti inchipuiai frate, ai uitat ca-s bun crestin? Se apropie Craciunul…Chiar unde petreci Revelionul ? Acasa sau…la prieteni ? :smirk: :smirk:

  4. @Marian Cred ca ai vayut bine ce am scris :”Cert este ca refuz să mai privesc emisiunile de ştiri de la Televiziuni” Nu am zis de TVR sau altele. Fiecare televiziune are un cur de pupat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *