Exclusivitate: primul interviu cu Boc după moţiune!!

Ieri seara, după anunțarea rezultatului votului la moțiunea de cenzură mi-am luat inima în dinți și l-am contactat pe domnul Emil Boc Cel Bun de pe Facebook cel care, așa după cum își spune la descriere, este “Premierul care ar fi trebuit să fie”. Intenția mea a fost să-i iau un interviu în exclusivitate după anunțarea victoriei și Emil Boc cel Bun a răspuns imediat cu amabilitatea-i binecunoscută. Mai jos, interviul:

Întrebarea mea este simplă domnule Boc, de ce nu putem scapă de dumneavoastră? Ce ritual trebuie să facem? Cum de reușiți să cădeți în picioare (fără apropo la incidentul cu Gheorghe) indiferent că va ataca 300 de parlamentari sau zeci de mii de oameni?

Domnule Iancu, nu trebuie să fii vreun fin analist politic sau vreun posesor de bibliorafturi întregi de stenograme după înregistrări telefonice ilegal realizate ca să răspunzi la această întrebare. E simplu: nu puteți scăpa de mine PENTRU CĂ SUNT CEL MAI BUN! Rezultatul votului de la moțiunea de cenzură din 27 octombrie confirmă acest lucru, dacă mai era nevoie!

Este ca și în cazul lui Mutu, toată lumea îl înjură pentru că trage prafuri pe nas, pentru că bea și bate ospătari dar toți microbiștii și-ar dori ca el să marcheze vreo 15 goluri în meciurile naționalei. Dacă Mutu le-ar aduce Cupa Mondială pe Otopeni, suporterii români i-ar uita toate derapajele. Așa și cu mine.

Departe de mine tendințele de lăudăroșenie dar trebuie să clarificăm de ce sunt cel mai bun răspunzând unei alte întrebări conexe: Pentru cine sunt eu CEL MAI BUN?

Ei bine, răspunsul este iarăși simplu, sunt CEL MAI BUN pentru cei care ar putea prin votul lor să dărâme Guvernul, adică pentru colegii mei din PDL, pentru partenerii noștri de guvernare din UDMR, pentru independenții domnului Oprea, pentru minoritățile altele decât maghiare și pentru o foarte mare parte din bugetarii acestei țări, în special pentru cei aflați în posturi de conducere.

Cei din UDMR știu că dacă astăzi scapă din curte găina care face ouă de aur pentru ei, o altă majoritate care nu-i include le va tăia oxigenul. Imaginați-vă ce tragedie ar fi pentru UNPR și UDMR dacă în luna ianuarie ar fi alegeri anticipate și dacă PSD și PNL ar avea peste 75% din mandatele din Parlament. Dar ce vorbesc eu despre UNPR, că n-ar intra în Parlament.

Credeți că toți deputații și senatorii aceia care au fugit din PSD și PNL ar mai câștiga vreun mandat, chiar dacă noi ne-am ține de cuvânt și dacă le-am da cum le-am promis un colegiu? Și nu știu dacă ați urmărit folosirea atentă a condiționalului! În plus, credeți că noi nu știm care sunt colegiile în care nu avem nici o șansă?

Deci logica este, sper acum, clară! Dacă am fi hotărât ca parlamentarii din cercul puterii actuale să voteze la moțiune îmbrăcați în fuste hawaiene de hula, în picioarele goale, cu mărgele multicolore și în pași de dans pe melodia lui Florin Salam și Prințesa Ardealului “Hai Băsescu la putere” l-ați fi văzut pe Marko Bela, Verestoy Attila și pe Gyorgy Frunda ce eleganți ar fi fost unduindu-și ațâțător șunculițele pe treptele Camerei Deputaților, în drum spre urnele bicolore.

sursa:www.sutu.ro

Considerați că adevăratul dictator sunteți dumneavoastră și nu prea iubitul tiran? De el scăpăm până la urmă … cu dumneavoastră nu știu ce să mă mai fac!

Ionuț, dacă îmi permiți să ne tutuim, ne cunoaștem deja de ceva vreme, există o impresie greșit formată despre domnul Președinte Băsescu și despre modul de colaborare al domniei sale cu Guvernul meu.

Am să te rog să rememorăm împreună câteva din momentele mai dificile pentru domnul Președinte și anume momentul suspendării domniei sale din anul 2007, momentul alegerilor din 2009 cu celebrul film cu palma dată copilului.

În nici unul din aceste momente n-au ieșit la suprafață dezvăluiri cu adevărat zguduitoare. Faza cu palma dată copilului este penibilă, minciunile că ar trage la măsea și că și-ar mai altoi nevasta din când în când ar fi oripilat poate pe niște elvețieni dar românilor obișnuiți să-și bată detașați nevasta, din prevedere, că dacă nu știe el de ce, știe ea în mod sigur, nu le produce nici cea mai mică eructație.

Toate așa zis scandalurile de presă cu dezvăluiri “șocante” despre Președintele Băsescu sunt niște flatulențe fâsâite care arată ori cât de puțină și de penibilă muniție are partea ce dorește schimbarea președintelui ori cât de încurcate sunt căile Domnului în politică și că este posibil ca dezvăluirea lucrurilor cu adevărat cutremurătoare despre afacerile tenebroase din România ar putea produce căderea multor capete importante din toate partidele dar și din multe alte structuri active care nu doresc să fie deranjate.

Așa că, pentru distracția prostimii, mai sunt scoase niște stenograme de toată jena, se mai fac niște emisiuni pe la televizor în care mai trimitem și noi câte un fazan de umplutură, cu gâtul mare, ca să se enerveze telespectatorul să creadă e e o luptă politică și să mai ia o găleată de aripioare picante de la KFC, să stimuleze consumul.

Și dacă vrei să mă crezi, chiar dacă telespectatorul începe să se prindă că e doar circ de doi bani, începe să-i placă, așa cum îi place spectacolul luptelor de wrestling, știind din capului locului că-i un fals.

Dragă Ionuț, lumea trebuie să priceapă că nu de Băsescu trebuie să scape, nu de mine, nu de Ponta, Năstase, Udrea sau Oprea ci de acei “man în black”, oamenii din umbră care de peste 20 de ani sunt păstrătorii secretelor întunecate ale oricărui politician sau personaj public și care, în loc să le îndrume pe cele penale către justiție, le păstrează pe post de monedă forte spre a fi oferite oricui vine la putere pentru a le binecuvânta și în continuare operațiunile de orice tip în subteranele societății românești.

3 thoughts on “Exclusivitate: primul interviu cu Boc după moţiune!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *