EXCLUSIV: Valentin Stan nu pleacă de la Antena 3

Ca urmare a emisiunii de vineri, când multă lume a început să îi cânte prohodul profesorului Stan, ca urmare a atacurilor sale la adresa emisiunii lui Gâdea cu Dan Voiculescu şi eu am crezut că Valentin Stan realizase ultima lui ediţie la Antena 3.

Lucrurile nu stau aşa. Surse din Antena 3 mi-au confirmat că profesorul Stan a declarat: “Nu am fost sunat după emisiune, nici de Gâdea, nici de Voiculescu. Nu e prima dată când îl critic pe domnul Voiculescu”.

Ca atare, îl vom putea urmări în continuare, vinerea, de la 23, la emisiunea Conexiuni.

valentin stan

7 thoughts on “EXCLUSIV: Valentin Stan nu pleacă de la Antena 3”

 1. Pai da desteptule…ai uitat ca are un ciclu de emisiuni pentru care este platit ?!Daca-i inchid uasa-n nas…banuiesc ca trebuie sa-i plateasca ceva despagubiri . Char asa de prost al considerai pe Stan frate Iancule? :thumbdown:

  1. @Marian: nu il consideram prost..dar emisiunea de vineri a depasit multe limite…se pare ca Voiculescu mai poate inghitii:))

 2. Probabil aceasta emisiune nu e pe placul aplaudacilor portocalii, care se tot straduie ei saracii sa acrediteze ideea cu “ziaristii vanduti mogulilor rai” (ca mogulii buni sunt in cealalta tabara, iar daca esti ziarist vandut lor, nu e nicio problema conform acestui rationament). Oricum, dl. Stan numai ziarist n-ar putea fi numit…
  Dar in general cei de la Antena3 pun punctul pe i in ceea ce priveste puterea, asta-i deranjeaza. Din moment ce au ajuns sa aiba “fetisuri” cu inchiderea Antenei 3…va dati seama unde s-a ajuns, la ce nivel de paranoia.
  Emisiuni precum cele ale domnului Stan, sau cele ale lui Radu Tudor (mai ales in genul celei de alaltaieri seara, cu Lucia Hossu Longin si Dinu C. Giurescu), sau ale lui Adrian Ursu, tot de duminica, sunt devastatoare pentru putere, intrucat nu au cum sa-i combata cu argumente credibile. Audientele inregistrate de Antena 3 au crescut exponential in ultimul an si ceva, e pe locul 3 la nivel national, cateodata reusind sa obtina audienta cea mai buna. Afilierea la CNN de asemenea le aduce mare cinste, nemaivorbind de acel premiu castigat. Iar aplaudacii n-au ce sa spuna…ce-ar putea spune, ca le-a “aranjat” Voiculescu acel premiu?
  Lumea a putut sa vada ca ceea ce s-a spus la A3 s-a adeverit, in timp ce vorbele premierului Boc si ale sefului sau au fost “gogosi” si minciuni nerusinate.

  1. @latinist: sunt intr-adevar unele emisiuni de exceptie..precum cele mentionate de tine mai sus. Cat despre emisiunea lui Vali Stan, i-a raspuns pe blog Dan Voiculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *