EXCLUSIV: Toader Paleologu este lesbian

“tot insulari suntem şi noi (familia Paleologu, n.red). Am venit din Lesbos (n.r – o insulă din Marea Egee), aşa că noi nu suntem fanarioţi, ci suntem lesbieni”

Dincolo de orice, Toader Paleologu rămâne o pată simpatică de culoare în politica românească.

Păcat că PDL l-a trimis la sacrificare, punându-l candidat în sectorul 1, unde Chiliman are peste 80%

theodor-paleologu-octav-ganea

9 thoughts on “EXCLUSIV: Toader Paleologu este lesbian”

  1. Domnul Chiliman va castiga sigur sectorul 1, dar probabil vom avea o campanie frumoasa, si ochii tuturor atintiti in aceasta zona a capitalei. De-abia astept. :)

    1. @lilick clar va fi o campanie foarte frumoasa. Dar, sincer, mi-ar fi placut dialogurile spumoasa Oprescu – Toader:)) )

  2. Tanarul Paleologu nu se prea ia nici el in serios si atunci cum l-ar putea lua in serios electoratul ?
    Va ramane totdeauna ca o pata de culoare si atat.

  3. Lasand de o parte carisma acestui personaj el ramane un om politic si la ora actuala nu avem nevoie de oameni politici simpatici ci seriosi!!!

  4. N-am nici o simpatie pentru Paleologa ala micu. Pe mine nu ma pacalesc jocurile lui de-a monarhismul. Chiar ca e un ciocoias lesbian penibil.

  5. Baaa , Paleologii s-au rasucit in gropile lor …pana la al saptelea neam, de rusinea astuia !!! Toader Paleologu , este singurul din familia lui , care n-a facut nimic pentru tara asta .Nu reprezinta nimic , pentru nimeni in Romania.Ca sa-l citez pe RADU :” este doar un ciocoias ” lesbian ” penibil” .Asta, nu se ridica , nici macar la inaltimea genunchilor, lui tat-su!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *