EXCLUSIV: Ponta și-a delegat și resposabilitățile de soț !

Circoteca cu genunchiul lui Ponta atinge deja cotele unei telenovele proaste, cu acțiune atât de previzibilă și buget redus. Mai că îmi vine să îi rog pe Sânmărtean și toți ceilalți fotbaliști care s-au tratat la celebra femeie vraci din Serbia, să îi dea un telefon și să ne salveze prim ministrul.

Nu de alta, dar pare că Ponta ar fi în stare să își însceneze până și o eventuală

moarte cauzată de ligamente strangulate, doar ca să scape de vizita la DNA.

Acum, avem niște fapte: oficial, în acest moment, România nu are prim ministru. Adică, dacă acum, fix acum, când scriu aceste rânduri, vin unii peste noi și ne iau pe toți ostatici, va trebui să le cerem să ne aștepte un pic, să punem izmana în fruntea Guvernului și abia după aceea începem negocierile.

pontasotdaciana

Mutarea este la Iohannis. Care, în mod normal și constituțional ar putea să arunce la gunoi solicitarea lui Ponta și să aleagă el pe cine pune prim ministru din actualul guvern. Nu cred că se va întâmpla asta. Ceea ce cred că ar trebui să se întâmple ar fi o minune care să ne scape de spectacolul jenant la care ne supune Victor Viorel Ponta.

Care Victor Viorel a descoperit mai nou posibilitatea autosuspendării. Și a început..

S-a autosuspendat din funcția de prim ministru pentru 30 de zile. Apoi i-a trimis o scrisoare Dacianei anunțând-o că Oprea îi preia și atribuțiile de soț. Iar pe maică-sa a anunțat-o că se autosuspendă ca fiu și îl deleagă pe Daniel Constantin să îi ia locul.

Țară veselă…

4 thoughts on “EXCLUSIV: Ponta și-a delegat și resposabilitățile de soț !”

  1. Iancule…zi pe cinstite , chestia aia este facatura de-a ta sau este pe bune , nu de alta dar , poate ai aflat si tu ce spune gura targului { rauvoitorii fireste } referitor la ” mariajul ” premierului ??? Chestia din Dubai 8) cica ar fi fost doar picatura care a umplut ….. ” oala ” Dacianei . Imi pare rau sa-ti spun Iancule dar , ” mutarea ” nu este la Johannis { sau nu este deocamdata , chiar daca va curg balele voua “liberalilor ” , dupa fotoliul d e la Victoria 8) } ci strict , ” in alta parte ” iar asta , o sti mai bine decat mine . Ce faci Iancule , ai ajuns sa te iei dupa ce balmajeste matrozul ala betiv pe la B1 TV ? 8)

  2. Ai vazut ? Cand ti-am spus eu despre ” Gabi ” Oprea ca va ajunge oarece…ai spus ca nu-l vezi ajuns chiar atat d e departe , uitand ca tipul este General de Administratie cu 4 { patru } stele adica…aproape MARESAL 8) ! Uite ca…se poate !

Leave a Reply

Your email address will not be published.