Eurrrrovisionul românesc, sub semnul lui Aliodor Manolea

M-am uitat foarte puţin la Eurovision. Adică doar la câteva melodii şi apoi la vot.

De la bun început trebuie să spun că nu pot să înţeleg tot circul ăsta naţional, făcut pe banii noştri, pentru a merge la o competiţie unde nu avem nicio şansă de câştig.

De ce?

Pentru că Eurovision a devenit exclusiv o competiţie în care se votează politic şi ştim cu toţii câţi prieteni are România în Europa.

Revenind la concurs, ridicolul în care a ajuns această preselecţie este greu de acceptat. Luminiţa Anghel acuză atacuri energetice, probabil era Aliodor pe acolo, pe undeva. Cică Turcescu ar fi purtat bikinei violet, să îşi păstreze virilitatea intactă, căci de voce..numai cineva cu “ureche”, după cum comenta o domniţă prin online, l-ar putea aprecia.

Cât despre câştigător, numai de bine. Antena 3 a bătut labe1, cam asta e concluzia. Eu zic că, totuşi, mai bine trimiteam o femeie să cânte ca o femeie, decât un bărbat care să se dea femeie.

cezar-ouatu-640x360

4 thoughts on “Eurrrrovisionul românesc, sub semnul lui Aliodor Manolea”

  1. Ion de la tara, tu nu mai comenta despre muzica fiindca esti paralel. Omul asta este sustinut de Andrea Bocelli cu care va canta in luna mai intr-un concert, in rest, te rog sa te interesezi ce e ala un contratenor.

    1. @nkn stiu ce este acela un contratenor. In Romania a devenit o moda, dupa aparitia lui Ianau la Romanii au Talent. Pana atunci, picior de contratenor nu aveam. Acum, din exemple trecute, poti sa imi mai dai exemplu de un contratenor trimis de vreo tara la Eurovision?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *