Eu vara…

Știu, cu toții v-ați aștepta să continui cu celebrul vers al cantautorului de renume internațional, Conectăr, eu vara nu dorm. Dar am să vă dezamăgesc. Eu vara dorm la fel de bine ca și iarna :)) Problema mea este cu totul alta și ține de vestimentație.

Eu vara cum să mă mai îmbrac să fie totul ok? Jobul nu îmi permite să mă prezint la întâlniri în bermude și șlapi, deși, la cât de caniculare au devenit vremurile, parcă asta ar fi soluția cea mai bună. Sunt și am fost dintotdeauna un fan al cămășilor, cravatelor, al costumelor. Ține de prestanță, de respectul pentru ceilalți, până la urmă. De asta, în vremurile mele de corporatist nu mă declaram atât de șocat pe cât o făceau alții de acel dressing code impus.

image

Ok, tuturor ne plac femeile frumoase și senzuale, dar nici chiar să vii la birou precum Cruduța la Capatos. Iar ca bărbat, zău dacă nu e chiar jenant un pic să îți expui vederii tuturor pilozitățile tale. Ca să ne oprim doar aici. Însă, vara e vară și e făcută să ne bucurăm de cât mai mult soare, de cât mai multă piele expusă bronzului natural, și tot așa.

Soluția nu poate veni decât de la cei de la Miniprix, care și-au adaptat deja de ceva timp ofertele pentru vară. Găsim astfel la ei tot ce ne dorim, inclusiv încălțăminte lejeră, de vară, dar și pantofi din piele naturală care să îți ofere tot confortul necesar pentru zilele caniculare de vară.

Și pentru că tot vorbim de haine, sau mai bine zis de lipsa lor, am citit azi un banc foarte tare: ”O tipă intră într-un cazinou și se duce să joace la zaruri. Le spune însă celor de acolo că, pentru a avea noroc, trebuie să se dezbrace. Zis și făcut, toată lumea în delir. Fata dă cu zarurile, țopăie de fericire, urlă că a câștigat, ia banii și pleacă. După ce își revin din visare, crupierii se întreabă unul pe altul: tu ai văzut cât a dat cu zarul?” :)) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *