Eu vara sunt trist – balada băsistului

Dacă după 20 de ani de prezenţă în politică, singurul lucru cu care poate fi atacat Crin Antonescu este parodia asta, eu sunt mândru de preşedintele PNL. Oricât se chinuie băsiştii, nu reuşesc să iasă cu nimic compromiţător la adresa lui Crin, iar asta îi termină.

Cât despre filmare..e 2 lei: cel care îş interpretează pe Crin nu are nimic din liderul PNL, versurile sunt penibile. Iar cei care se ocupă cu astfel de parodii sunt unii care tocmai l-au ales pe Boc primar din nou. Cât de mare să fie ironia aici?

6 thoughts on “Eu vara sunt trist – balada băsistului”

  1. Nu reușim oare să scăpăm de lichelele băsiste nici după ce au pierdut guvernarea?Domnule Liiceanu,mai faceți un apel către lichele,poate ne ajutați.Am uitat însă că nu puteți,deoarece lichelele de acum sunt altele…

  2. Daca pana si o parodie ati ajuns sa o folositi ca motiv de disputa politica, nu mai avem scapare, ajungem toti la balamuc…

    Urmeaza sa o preia si propaganda PDL-ului si sa spuna ca versul cu “Basescu […] niciodata nu-i treaz e un atac din partea voastra.

  3. @GCM Pana si o parodie are limita ei. Apreciez glumele bune, rad si de mine, dar totul are o limita. ce ti se pare tie superb in scena asta? poate faza cu ala cazut jos la wc cu hartie in cur?

  4. Idea e ca o vad ca pe o parodie si atat. Ca e sau nu fortata sau in afara limitelor bunului simt e altceva. Insa sa vina cineva sa spuna ca e un atac politic deja mi se pare ca o luam razna ca natie. Atat.

    1. @GCM e posibil sa gresesc eu…ti-am zis, au fost cateva faze in parodie care m-au facut sa scriu asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *