Eu vara chiar nu dorm

Și mă disperă treaba asta. Nu, nu sunt fan Conectar :P și nici nu îi fredonez cu disperare șlagărul, dar, da, băiatul ăsta chiar are dreptate. Nu degeaba sunt un om al iernii, ador frigul și ninsoarea. Păi când afară e un viscol ca în Siberia, cine doarme ca un bebeluș?

E plin internetul de specialiști în somn. De oameni care se pricep la orice. Că să dormi pe dreapta dacă ești stângaci, pe sânul iubitei dacă ai traume din copilărie sau cu pisica în brațe dacă te simți singur. Să bei lapte sau cola, în lipsă de altceva. Să lași întuneric complet în cameră sau, dacă ești o fire mai fricoasă, să faci focul în fața geamului, ca să ai o luminozitate naturală.

Cei cu dureri de spate să doarmă pe pietre, cei prea comozi să doarmă pe paturi din puf de rață virgină. Și lista ar putea continua. Culmea, sunt mulți, foarte mulți, care ascultă de astfel de sfaturi, de idei și care cheltuiesc sume incredibile de bani pentru asta. Numai că problemele de somn nu ar trebui tratate chiar așa de simplu. Ele pot fi oricând un semn al apariției unor afecțiuni mai grave. Tocmai de aceea, înainte de a-ți remobila dormitorul și de a te muta în pădure, întâi de toate ar trebui să verifici că totul e în regulă cu sănătatea ta. Și dacă de acolo veștile sunt bune, apoi te direcționez eu către cei mai buni din domeniu, cei care îți pot oferi cele mai bune soluții de dormit, pe numele lor de scenă, Salterra.

image

La ei veți comanda saltele din Cluj și somiere de cea mai bună calitate. La ei veți găsi oricând expertiza necesară pentru a găsi cele mai bune saltele pe care să vă odihniți după o zi grea de muncă sau să dormiți ca un bebeluș în ciuda nopții tropicale ce înainte vă ținea treaz.

Somnul este o parte extrem de importantă din viața noastră. Pentru mulți a devenit un lux iar pentru alții ceva de care se pot lipsi extrem de ușor. Ceea ce nu este bine deloc. Nu puține au fost cazurile de oameni care au cedat tocmai datorită epuizării, datorită faptului că au ales să își sacrifice fie și jumătate de oră de somn pentru a mai face ceva. Mie, unul, mi-e dor până și de ora aia de somn de după amiază, de care fugeam ca necuratul de tămâie când eram copil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p