Eu cu ce mă încalț azi?

Că vremea a înnebunit și nu mai știm în ce anotimp suntem nu mai e de mult o surpriză, devine, din păcate, o certitudine cu care va trebui să ne obișnuim. Nu trece zi de la Dumnezeu în care să nu aflăm fie că temperaturile sunt sub media multianuală, fie peste ea. Și nu trece nici măcar o zi în care să nu avem fel și fel de coduri care prevestesc fenomene meteo extreme.

Iar asta ne afectează inclusiv la modul cum ne adaptăm din punct de vedere al vestimentației. Pentru că nu mai știi cu ce să te îmbraci. Iei pe tine ceva lejer și te trezești că afară, deși este doar septembrie, începe să fulguiască și mai târziu ai mai multă zăpadă pe stradă decât în decembrie, așa cum ar fi normal.

image

Te gândești că va fi la fel și mâine, comanzi repede o pereche de ghete pentru bărbați și zici că, gata, azi ai dat lovitura. Tu și vremea sunteți pe aceeași lungime de undă. Numai că ce să vezi, dacă ieri erau doar 2 grade afară, azi sunt 25. Ca atare, se schimbă schimbarea, trebuie să cumpărăm teniși pentru bărbați. Ți se pare o trecere bruscă? E abia începutul. Până la urmă, vorbim și în fashion ca și în realitate de doar două anotimpuri: iarnă – vară. Nu aș știi să vă spun dacă este bine sau rău. Asta fiecare o decide pentru sine.

Ce cred că este bine de reținut e ca mereu să aveți la îndemână mereu un link către un magazin online cu încălțăminte pentru bărbați, o modalitate foarte bună de a ieși din orice situație mai delicată. Și credeți-mă că da, mereu pot fi momente delicate.Prin unul din ele am trecut chiar eu zilele trecute, în condițiile în care, de fiecare dată când ieșeam în oraș, priveam încrezător cerul și speram că nu o să plouă. Și cu speranța asta în suflet, îmi lăsam umbrela acasă. Rezultatul? De fiecare dată când eram la jumătatea drumului începea o repriză de ploaie torențială care mă uda până în adâncul sufletului.

Ca să încheiem totuși într- o notă amuzantă, cel mai fericit de faptul că moda se face acum doar pentru două anotimpuri e Botezatu. Ce poate fi mai simplu decât să lansezi colecția de chiloți iarnă – vară, la care singura diferență să fie puful protector? Alături, bineînțeles, de o pereche de cizme pentru bărbați, care să te protejeze de zăpadă și ploi.

Și, nu uitați, regula esențială, de bun simț: Nu haina îl face pe om !

Leave a Reply

Your email address will not be published.