Eşti supărat pe Băsescu? De ce?

În primul rând, aş vrea să vă rog să nu lăcrimaţi după ce veţi fi aflat de faptul că preşedintele suspendat vrea să ştie de ce sunteţi supăraţi. E doar un exerciţiu de imagine, de campanie.

În realitate nu dă doi bani pe voi.

Aşadar, staff-ul de campanie al lui Traian Băsescu a creat o pagină de Facebook, o găsiţi aici, unde sunteţi invitaţi să îi spuneţi, folosind un limbaj decent, de ce sunteţi supăraţi pe el.

Eu am scris de cele mai multe ori, pe acest blog, care sunt motivele pentru care nu sunt supărat, ci de-a dreptul furios pe Traian Băsescu. Argumentele rămân şi acum în picioare: sunt furios pentru că şi-a bătut joc de noi, că a vrut să aibă întreaga putere doar în mâinile lui.

Că a promovat la cel mai înalt nivel al statului impostura, incultura şi prostituţia politică. Că ne-a umilit toate clasele sociale: doctori, profesori, oameni de cultură, oameni simpli.

Că se consideră singurul om capabil să reformeze o ţară, în condiţiile în care a avut la dispoziţie 8 ani să facă ceva, iar rezultatele se văd acum.

Dar cel mult mă supără la Băsescu că nici măcar acum, în ceasul al 12-lea, când vede cât de mult îl urăşte lumea şi cât de mult vrea poporul să scape de el, nu are nici cea mai mică urmă de demnitate să spună: “Bun, am înţeles. Îmi pare rău că am eşuat în proiectul meu. E timpul să mă retrag”.

Şi încă un lucru: mă înfurie la maxim faptul că datorită lui Băsescu, am ajuns să ne urâm unii pe alţii..să împărţim ţara în două: băsişti şi non-băsişti.

image

3 thoughts on “Eşti supărat pe Băsescu? De ce?”

  1. Romania nu e impartita intre basisti si nonbasisti, e impartita intre oameni care au observat abuzurile politice din ultima vreme si mai citesc si un raport european, mai remarca si fluctuatiile cursului valutar. sunt oameni care nu il suporta pe basescu si la referendum vor vota impotriva demiterii. despre asta ce spui?

  2. ca sa ma corectez…e impartita intre oameni care vad abuzurile politice si oameni care nu vad, care sunt orbiti de ura pentru basescu. asta am vrut sa spun. iar legat de oamenii de cultura, vezi pe cine sustine cercul intelectualilor condusi de liiceanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *