Ești furios? Te simți ignorat? Te temi pentru viitor? Ieși la vot !

Lucrurile sunt cât se poate de simple. Am văzut că din nou se naște o mișcare devastatoare prin online, pe rețelele sociale, cu punct terminus reprezentat de niște proteste care vor avea loc fix cu o zi înainte de alegerile de pe 16 noiembrie.

Cunoaștem cu toții scenariul. Milioane de români vor da like, vor sharui în disperare evenimentele și mesajele, vor scrie mesaje motivaționale pe bloguri și pe paginile lor de twitter. După care, eventual 10, 20, 30% din ei vor ieși și în stradă. hai să zicem ca vor ieși chiar 50.000

Dar a doua zi, la vot, armata de votanți disciplinați ai PSD, condusă de Dragnea, vor merge încolonați și vor vota, în timp ce milioanele de hipsteri și protestatari se vor reface după o noapte grea de proteste.

Adevărata  revoluție anti Ponta are loc pe 16 noiembrie. Începe de la ora 07 și se termină la ora 21. Este o revoluție pașnică, dar care e poate dovedi una extrem de eficientă, una care cu adevărat îl poate trimite pe acest individ trist al politicii românești la groapa de gunoi a politicii.

Așa că, române, ieși la vot !

hope not

Leave a Reply

Your email address will not be published.