Eşecul USL

Pentru mine este reprezentat de faptul că Boc şi mizeriile care ne conduc acum, vor fi la putere până la alegerile din 2012.

Poate eu nu văd lucrurile bine, poate sunt prea impulsiv…dar în momentul în care s-a format USL, am trăit cu marea speranţă că nu îi va mai prinde toamna la putere pe portocalii.

M-am înşelat.

Ştiu, veţi spune că până la urmă vom câştiga alegerile din 2012. Dar cu ce costuri? Cu câtă suferinţă?

Şi chiar avem certitudinea că nu vom trăi o nouă noapte “a la Geoană”?

4 thoughts on “Eşecul USL”

  1. Pai daca te-ai inselat, este de vina USL sau tu ca ai calculat gresit? Ce fel de analiza a stat la basa calculelor tale cum ca vor pica oranjgutanii?

    1. @Gondolin o sa revin si cu o retrospectiva a momentelor pe care le-am ratat, cu sau fara voia noastra, pentru a darama aceasta putere. Acum, pe scurt, pot doar sa iti raspund doar printr-o intrebare: Daca nu daramarea guvernului cat mai repede a fost scopul acestei creatii, de ce am risca, ca niste prostuti, sa ne erodam scorul electoral cu un an sj mai bine inainte de alegeri?

  2. Pai numai un tampit isi putea inchipui { la momentul formarii USL-ului } ca din trei partide de orientari {” ideologice ?”} atat de diferite se va putea face ceva …nu atat bun cat viabil pe termen lung si eventual si puternic. Insa cand vine idiotul de Orban si da la gioale { ba destept la facut ma-sa pe oagarul asta nemernic, pe pupatorul asta de cur basist …da el lectii la toti!} iar liberalii in loc sa-i faca vant…il mentin in partid doar pentru ca-i ” din vechea garda”…sau cand unul precum Popescu Constantin …Piedone { asta cica-i om serios ?!} sau Ciuhodaru pleaca la UNPR sau fac discutii cu ei iar tu al tii tot in partid deoarece sti ca daca astia pleaca sa duc la …UNPR si …ramai cu ” ce’atarna”…se vede clar ca ceva, ceva…e putred …dar nu in Danemarca ci in USL!Vor castiga zici matale….Prietene …nu se stie, stai linistit.Uita-te peste gard la rusi…schimbare de locuri si …cine sufla ? Ce crezi ca aici e mare lucru sa se faca o …” rocada”…sa vina marinarul betiv de la Cotroceni… la “Victoria ” iar….madamme Udrea la Cotroceni ca si asa cine dracu crede ca Boc conduce guvernul la Victoria?!Costurile….nu-ti face frate griji: are balta peste! Mare lucru sa se puna o taxa pe….mersul pe jos ?Chiar ce zici, te-ai hotarat? Candidezi ? Imi dai mie gologanii …sa-ti pregatesc o cmpanie electorala ? N-am nevoie de toti aia 70.000 E…jumatate sunt suficieni sa-m termin si eu lucrarile prin casa si sa te laud pe dumneata …ca sa te cunoasca lumea frate…sa te aleaga in cazul in care vei candida!Auzi …pentru ca tot zici ca esti …” stelist” : ce dracu la jidani e terenul in panta ? Pai numai la poarta alora de la Steaua se ducea mingea ? Parca jucau jidanii miutza in curtea scolii cu…fraierii de pe strada!Mai bine s-ar lasa de meserie ” fotbalistii lu’ peste!!Te duci la aeroport sa-i intampini ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *