Eşece pe linie pentru bloggeri la alegeri

Anul 2012 a fost unul extrem de interesant din punct de vedere politic. Din ianuarie şi până în decembrie am trăit o serie de evenimente memorabile: fenomenul Piaţa Universităţii, alegerile locale, suspendarea lui Băsescu şi nu în ultimul rând, alegerile parlamentare de pe 9 decembrie.

Am urmărit cu interes poziţionarea bloggerilor de la noi, a onlineului în general faţă de toate aceste evenimente. Ca să scriu pe înţelesul EBei, eşece pe linie.

Piaţa Universităţii a fost persiflată, luată la mişto de cei ce se autointitulează grei ai onlineului de la noi. După care, văzând că se îngroaşă gluma, unii dintre ei au intrat într-un joc al manipulării, unul de 2 lei: USL – PDL ‘- aceeaşi mizerie.

Apoi au apărut faimoasele tentative de coagulare a unor noi grupuri, fie sub bacheta lui Batman Naumovici, fie sub aerul uşor retard al lui Nicu Şordan.

La alegerile locale, Primăria Bucureşti, greii şi-au luat-o iar în barbă: au umplut online-ul de mesaje de susţinere pentru Nicuşor. Iar ăsta, săracul, nu a fost în stare să strângă nici măcar voturile pentru a intra în Consiliu.

De referendum nu mai vorbim. A fost momentul în care s-a văzut cât de rupţi de realitate sunt aceşti oameni. Sau, mai direct, ce uşor de cumpărat sunt.

Acum, umflaţi precum silicoanele de prost gust ale unor curve, unii dintre ei au trăit cu iluzia că ar conta cu adevărat. Şi au decis să candideze la alegerile parlamentare. Unde s-au umplut iarăşi de cacao.

Unul de prin Cluj, noul Caracal al României,a luat puţin peste 2000 de voturi..deşi a fost susţinut de toate mamiferele din 2.0-ul românesc: Birta, Arhi, Zosnicu.

Jenant online mai avem….

alexa Sursă foto: aici

4 thoughts on “Eşece pe linie pentru bloggeri la alegeri”

  1. <> Fireste stimata @ mathilda ca nu-i poate judeca pe toti ” dupa aceeasi masura si nici n-a facut-o ! Omu’ a enumerat doar javrele… indeobste alea cunoscute cam de toti , cei ce bantuie in on line . Excelent articol Iancule : FELICITARI !! 8)

  2. Cred că se exagerează importanţa impactului unui simplu blog, un loc de bunăziua, ce mai faci, ce mai spui azi, importante sunt media scrisă (inclusiv electronică) şi televiziunile, toţi se bat să le controleze :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.