5 sfaturi de la Erotica ce te ajută să-ți îmbunătățești viața sexuală!

Fericirea în cuplu este determinată de mai mulți factori, iar unul dintre aceștia constă în menținerea unei relații intime care să asigure satisfacția ambilor parteneri. Dacă intervine monotonia sau apar anumite probleme cum ar fi lipsa unui apetit sexual sau incidente privind potența, atunci cei doi ar trebui să-și concentreze toată atenția și eforturile în căutarea unor soluții eficiente care să aducă diferite rezolvări. Iată câteva sfaturi, dezvăluite de Erotica, pe care le poți urma dacă simți nevoia să schimbi atmosfera din dormitor:

  1. Poartă o lenjerie sexy!

Bărbații pun accent mai mult pe ceea ce văd, în timp ce femeile dau o importanță mai mare simțului tactil. Într-o seară, poartă o lenjerie provocatoare care să îl seducă și care să-i ofere satisfacția explorării! Sex-shopul Erotica are în portofoliul său de produse seturi de lenjerii cu diferite modele din care poți alege ceea ce îți dorești. Lenjeria comestibilă, spre exemplu, se află în topul preferințelor mai multor persoane, oferind posibilitatea celor doi parteneri de a condimenta puțin relația.

  1. Interpretează diferite roluri!

Pentru a alunga plictiseala instalată în dormitor, ai putea să te costumezi în diferite personaje. De exemplu, ai putea să îți prinzi două codițe și să fii o școlăriță, în altă zi ai putea să te deghizezi într-o crăciuniță sau chiar într-o asistentă sexy. Dacă te-ai visat în pielea Anastasiei Steele, atunci ai putea cumpăra un set de măști Fifty Shades of Grey care să vă ofere amândurora o experiență de neuitat. Personajul ales rămâne la latitudinea ta sau a partenerului. Așadar, îl poți întreba ce anume preferă și îi poți face pe plac pentru a consolida conexiunea puternică existentă între voi doi.

  1. Apelează la mici trucuri!

La ora actuală, există o serie de stimulente sexuale ce te pot ajuta să îți îmbunătățești viața sexuală. Pastilele care tratează potența, cremele vaginale sau pastilele pentru libido sunt produse care se pot dovedi de mare ajutor dacă sunt utilizate în mod corespunzător.

  1. Optează pentru diverse jucării sexuale

Vibratoarele se numără printre cele mai îndrăgite obiecte ale femeilor și se găsesc într-o gamă variată dintre care fiecare utilizatoare poate alege conform dorințelor și necesităților sale. Fiecare dintre acestea are o personalitate distinctă, tocmai de aceea, nevoile și preferințele diferă chiar și în materie de vibratoare.

  1. Spune tot ce simți!

Nu de puține ori auzim proverbul „Comunicarea este cheia″, clișeu care este întruchiparea unui mare adevăr, indiferent de context. Pentru ca relația dintre voi să funcționeze așa cum vă doriți, este important ca fiecare partener să vorbească deschis unul cu celălalt despre fanteziile, așteptările și dorințele sale. Numai în felul acesta, veți putea stabili sau restabili – după caz – o conexiune reală care să vă aducă satisfacție și împlinire în viața de cuplu.

Erotica îți oferă o colecție extinsă

Așadar, dacă ești tentată să experimentezi noi lucruri împreună cu partenerul tău, sex-shopul Erotica te așteaptă mereu cu stoc mereu actualizat. Aici vei putea găsi o serie de produse care să te ajute să îți explorezi imaginația în dormitor, punând în practică toate fanteziile împreună cu partenerul tău.

Poți vizita magazinul fizic în patru locații din București – aproape de Piața Universității, în spatele magazinului Unirea, Titan Mall, Centrul Vechi. Dacă ești o fire mai pudică sau pur și simplu, mai practică, atunci poți apela la magazinul online, pe care îl găsești la adresa erotica.ro. Specialiștii susțin că o viața sexuală împlinită are multe beneficii, inclusiv la nivelul organismului. Tocmai de aceea nu ar trebui să îți lași fanteziile să aștepte, ci să le pui în aplicare împreună cu partenerul!

Leave a Reply

Your email address will not be published.