Egeneratoare.ro – lângă tine să te lumineze

De mai bine de 25 de ani noi tot așteptăm să ne întâlnim cu luminița de la capătul tunelului, dar, de cele mai multe ori, dăm doar peste farurile vreunui tren care trece peste noi.

De ce o fi soarta asta peste noi, greu de spus. E și vina noastră, e și vina celor care ne conduc. E o vină colectivă, asumată, dar din care nimeni nu vrea să învețe nimic. Orice am păți ca popor, îl trecem într-un fatalist ”așa a vrut bunul Dumnezeu” și ne vedem nestingheriți de ale noastre. Se stinge lumina definitiv pentru viitorul acestei țări? Nu e bai, pornim generatorul de curent și ne luminăm singuri calea. Ce simplu ar fi să fie așa.

image Dar lucrurile nu sunt așa de simple ca atunci când se ia curentul  în casă. Soluția vine prin generatoare electrice de la Egeneratoare.ro, bucurându-te de lumină ca și când nimic nu s-a întâmplat. O țară are nevoie de lumină care să apară din muncă, din dedicare, din speranțe și din solidaritate. Din tot ceea ce este frumos în ea, din oameni, din locuri, din istorie. Viitorul, oricât de clișeu ar putea suna asta, este numai lumină. Dacă alegem noi asta.

Am încercat să intru cu acest text puțin mai filosofic pentru că, indiferent de forma în care o îmbrăcăm, lumina asta înseamnă: bine, viitor, speranță, cunoaștere. Și regăsim asta chiar și în cele mai banale momente din viața noastră, când, orbecăind prin întuneric, numai lumina unei lanterne de calitate ne ajutăm să ajungem cu bine la destinație, ferindu-ne de pericolele văzute, dar, mai ales, de cele nevăzute. Și dacă tot ne păstrăm la momentul sfaturilor practice și la menționarea ajutoarelor de nădejde, vă recomand tuturor să aveți la îndemână, într-un loc cât mai accesibil din casa voastră, o trusă de urgență, de care să vă ajutați în momentul în care pot exista evenimente neprevăzute. Iar de lângă acea trusă nu trebuie să lipsească generatoare de curent, gata să fie folosite la nevoie. Am văzut cu toții că natura nu prea mai are răbdare cu noi. Vrancea se zguduie zilnic, inundațiile fac mai multe victime ca niciodată, dependența noastră de energia electrică este atât de mare. Măcar să avem certitudinea iluminării, atât fizice, cât și spirituale, la momente pe care nu le dorim, dar pe care nu le putem controla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.