Educație sexuală în școli sau direct sex?

E mare scandal în societatea românească în ultima perioadă. Motivul? Dacă să existe ore obligatorii de educație sexuală în școli sau nu. Ca atare, am decis să vin și să aduc am decis să vin și să văd și părerea voastră pe acest subiect.

Eu, personal, tind să cred că nu ai de ce să bagi educația sexuală ca materie obligatorie la clasele 5-8, de exemplu. Deși, da, am auzit și eu poveștile cu fetițe de clasa a 5-a, care fac fel și fel de prostii în toaletele școlilor sau de băieței care pot să îți povestească pe de rost cele mai noi filme porno.

O societate sănătoasă este una în care nu trăim cu prejudecăți duse la maxim. Dar nici cu o pervertire a tot ceea ce este în jurul nostru. Sexul e bun, sexul e de dorit, dar de la un anumit moment al vieții. Nu de la 10 –12 ani, când încă ar trebui să mai ai o doză de inocență în tine.

Tocmai de aceea mi se pare dezgustătoare reacția anumitor ONG-uri, care afișau în fața Ministerului Educației pancarte cu mesajul ”Trupul meu, fac ce vreau cu el” sau perechi de chiloți cu mesajul: ”dacă nu aici, atunci unde?”, purtătoarele acestor mesaje fiind eleve de școală.

s560x316_contraceptie_sex_adolescenta

2 thoughts on “Educație sexuală în școli sau direct sex?”

  1. oamenii sunt diferiti si nu au acelesi nevoi sexule la aceiasi virsta.nu putem educa sexual un grup fortat numai de dragul educatiei sexuale in sine .asta este o problema delicata care tine de fiecare individ in parte.societatea de astazi face educatie sexuala dar ofera conditii mizere de viata pentru individ .mizeria din jur anuleaza orice educatie fie ea sexuala sau da alta natura.indivizii de astazi sunt dominati de instincte primare .familia este pe cale de disparitie si asta dupa doua zeci si ceva de ani de democratie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *