După EBA, Vadim, Becali – urmează Miron Cozma în Parlamentul European

Pentru că suntem o ţară care îşi exportă valorile, nu puteam rata şansa de a popula şi Parlamentul European cu astfel de creaturi.

Astfel, după EBA, Vadim şi Jiji, vom trimite în Parlamentul European şi pe apărătorul democraţiei cu bulane, Miron, acest Eminescu al huilei.

"Eu o să candidez la Parlamentul European pentru că trebuie să ne facem cunoscuţi şi, bineînţeles, pentru a interveni şi pe plan european în folosul ţării. Având în vedere notorietatea mea externă, faptul că sunt vicepreşedinte al Acordului Internaţional al Muncitorilor şi faptul că sunt declarat de Naţiunile Unite, prin rezoluţia nr. 2486 din 2007, liderul de sindicat numărul unu în lume, consider că pot aduce o altă imagine României decât au prezentat-o unii”

Deci mutăm tot spitalul 9 la Bruxelles.

4020-150735-luceafar1

Sursă foto: aici.

3 thoughts on “După EBA, Vadim, Becali – urmează Miron Cozma în Parlamentul European”

  1. Nu-i cazul sa -ti faci ” griji ” ! Au fost cel mult 30 de persoane in sala respectiva si aia …fomisti vai de capul lor ca le-a dat plasa Cosma: aia se asteptau la o masa, ceva de crapelnitza acolo…o chiftea, un piscot , un mic, o bere ceva , si ala…s-a carat fara sa le mai dea vreo …atentie!Si stai linistit ca daca MIron Cosma ar reusii sa intre in Parlamentul European…n-ar fi mare paguba…ca au si aia destui nenorociti asemanatori cu EBA sau Gigi Becali. Ce vrei mai mult decat acea lege care obliga de la 1 martie sau aprilie ca tatii sa stea minim o luna pe an cu copii iar mamele sa-si intrerupa concediul de crestere al copilului si sa nu mai primeasca nici banii respectivi iar in aceasta luna sa….suga pula probabil ca altceva mai bun nu cred ca vor gasii asa la repezeala! :satansmoking: Deci Iancule…QED referitor la Parlamentul European :whatever: :whatever: :whatever: :finger: :finger: !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *