După 7 ani..din nou acasă – Steaua, campioana României !

Am fost în Ghencea în 2006 când Steaua cucerea pentru ultima dată titlul. Nu aveam de unde să ştiu atunci că urma să fiu martorul ultimului succes in campionat pentru mult timp.

Steaua, ca echipă, ca brand are înscris adânc în ea ADN-ul succesului, al trofeelor, al performanţei. Da, mai există şi greşeli pe parcurs, dar acestea sunt realmente doar accidente.

Anul acesta a fost perfect. Echipa asta a jucat un fotbal de vis. Am avut un antrenor cu ştaif, o echipă de management bună. Până şi oierul din fruntea clubului a lăsat-o mai moale cu atotputernicia sa.

Astea au reprezentat argumentele pentru care Steaua a câştigat la pas titlul 24. ca să înţelegem un pic, vorbim de o diferenţă de 32 de puncte faţă de anterioara campioană, CFR.

Am fost şi aseară în Piaţa Constituţiei. Am văzut din nou cât de iubită e această echipă. Am respirat din nou aerului fericirii. Sper ca de data asta să nu mai fiu nevoit să aştept iarăşi 7 ani până la următorul titlu :)

573402-steaua-autocar

4 thoughts on “După 7 ani..din nou acasă – Steaua, campioana României !”

  1. Fie ca daniel sa vorbeasca cu sefu si dorinta de minim 8(opt) ani sa-ti fie indeplinita :)) ))))))

  2. Iancule , daca toti derbedeii aia care au fost aseara in Piata Constitutiei ar fi iesit pe strazi zilnic …. macar atunci dupa referendumm….azi vorbeam despre Basescu la timpul trecut si atunci sau azi ….poate Antonescu si alde Ponta n-ar mai fi avut curajul sa manance cacat ! Sa ne mai prosteasca inc-o data !Cat despre Steaua ….numai bine sa dea Dumnezeu insa….ce te faci cu ” valiza” si mai ales ca te faci cu ” machul” ala de cacat pe care ” l-au facut” cu aia ai lui Hagi ?! Chiar nimeni nu ia nici macar o singura masura impotriva acestei mafii din fotbalul romanesc ? 8)

    1. @marian sa stii ca din derbedeii astia au fost in piata. parte din ei sunt vinovati si de incidentele alea din 17 ianuarie incolo. Nu ei au lipsit din piata, ci altii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *