Dreptul cârnatului la pilozitate

Am vrut să las să mai treacă puțin timp până când voi îndrăzni și eu să aștern câteva rânduri de muștar pe deja excesiv de comentatul subiect al femeii bărbat cu barbă, care tocmai ce a câștigat Eurovisionul de anul acesta.

Asta și pentru că, la cald, reacția mea ar fi fost cu mult, mult mai virulentă. Din mii și mii de motive, dintre care l-aș aminti pe cel mai important: dreptul meu la normalitate. Pentru că, până la urmă, în aceste vremuri ale vieții noastre asta este lupta care se duce: dreptul nostru la normalitate contra dreptului lor la a ne transforma viața după anormalitatea lor.

Trecem un pic peste ideea de concurs unde testăm vocile, unde aducem în prim plan niște cântăreți veritabili. S-au dus vremurile când ABBA făcea show la Eurovision sau când Al Bano și Romina câștigau acest concurs. Această competiție frizează de ani buni ridicolul. Că se câștigă mai ales pe criterii geopolitice o știm cu toții. A aflat-o și Pinocchio Ponta, cel care era în delir că ne-a dat Moldova 12 puncte. De parcă ne așteptam la altceva.

conchita-wurst

Numai că, acum, această competiție, ca și multe alte produse de media, este folosită pentru a se impune anormalul ca și normal. În ziua de azi, controlul maselor, schimbarea etică a unei societăți, impunerea unor noi reguli, nu se mai face cu forța sau la vedere, ci subversiv, prin cadouri otrăvite, ce fac ca în mentalul colectiv să se inoculeze ideea că e bine și așa.

Ce ne-a învățat pe noi Eurovisionul de anul acesta? Păi că e bine să te arzi în găoază, că e bine să fii bărbat dar să te simți femeie, că în ziua de azi, în numele libertății, poți ajunge să îți iei limba în gură cu un câine pe stradă și Europa îți va da dreptul să te manifești liber, pentru că libertatea ta e mai presus de normalitatea mea.

Și așa am ajuns să vedem cum fetițele de 12 – 13 ani se considere bisexuale, deși nici de pamperși nu au scăpat încă. Așa ajungem să promovăm în media transexualii,plângându-le de milă că au un suflet de femeie ce suferă în niște ouă de bărbat. Și multe astfel de anomalii.

Eu, unul, voi lupta cât de mult pot ca aceste personaje triste, demne de milă, să nu îmi invadeze viața, să nu îmi invadeze familia și țara. Sper să fie mai mulți alături de mine…

10 thoughts on “Dreptul cârnatului la pilozitate”

  1. @valentin eu nu stiu ce doctrina liberala ai citit tu si pe unde, dar te asigur ca liberalismul nu presupune libertarianism dus la limita de jos a existentei. DOctrina liberala respecta noutiunea de familie, de barbat si femeie, de normalitate sexuala.

 1. “Eu, unul, voi lupta cât de mult pot ca aceste personaje triste, demne de milă, să nu îmi invadeze viața, să nu îmi invadeze familia și țara” Solutia este foarte simpla:
  1. fondezi un partid de extrema dreapta nationalist-fascistoid, care isi asuma dreptul de a defini ce este normal si a discrimina si extirpa tot ceea ce nu este conform acestei definitii;
  2. castigi cu acest partid urmatoarele alegeri in patria ta mioritica;
  3. scoti Romania din Uniunea Europeana si o inscri in aliante cu The Muslim World League and the World Assembly of Muslim Youth, Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter-day Saints si alte grupuri de acest tip care prefera “fetițele de 12 – 13 ani” in custodia barbatilor care fiind superiori femeii practica poligamia si vanzarea / cumpararea materialului (chiar si din / in Tailanda sau Nigeria)
  4. inchizi accesul Romaniei la internet si toate actualele si viitoarele mijloacele de comunicare si informatie
  5. inchizi granitele (acea parte a Europei care “gandeste” ca si tine iti va multumi pentru aceasta masura care va opri valurile de tigani si sarantoci excroci de care se simte invadata si agresata)

  1. @ghede sau pot continua sa popularizez normalitatea, sa ii invat pe cei de langa mine ca nu, nu chiar toata lumea s-a tampit si ca, pana la urma, atata timp cat suntem noi majoritatea, respectand dreptul la intimidate si libertate a celor ce au alte optiune, ii trimitem in intimitatea casei lor si acolo sa stea

 2. @Ionut: “sa popularizez normalitatea”? A devenit nepopulara? Din cauza ca Europa & USA recunosc drepturile omului si pentru cei “anormali”?
  Ce sti tu alltogether despre identitati sexuale si ce pricepi despre evolutii si conditionari biologice?
  Cand si cum ai hotarit tu ca esti “hetero”? Ai verificat aceasta supozitie? Chiar esti sigur? Homophobia poate fi o reactie subconstienta impotriva unei atractii neconstientizate.
  De ce este “normal” ca manifestarile de afectiune publice sant acceptabile cand cuplul este de sexe opuse, dar trebuiesc inchise in casa daca cuplul este de acelasi sex (de fapt inchise numai daca este vorba de doi barbati, pentru ca cuplurile lesbiene sant un numar forte deosebit de apreciat in bordelurile frecventate de barbati “normali”)?
  Este fascinatia, dragostea, afectiunea, solidaritatea si intimitatea unui cuplu mai mult si a altuia mai putin valoroasa din cauza definitiei tale despre “normalitate”?
  Este “normal” egal cu “majoritar”? Ei, atunci holocaustul a fost un fenomen absolut normal pentru ca in perioada respectiva pozitia impotriva evreilor era majoritara in Europa – iar Romania (daca bine imi aduc aminte) s-a comportat anormal, pentru ca nu i-a urmarit chiar asa de habotnic si nu i-a trimis pe toti in lagarurile naziste.
  Cunosti cel putin o persoana personal care nu este “hetero”? Este mai putin cultivata sau talentata decat tine? Este tampita?

  Si revin la prima propunere: parasiti Europa inainte de a va molipsi prea tare de virusul tampeniei antidiscriminatoriale. Daca nu se poate alfel (poate ca majoritatea romanilor prefera sa riste imbolnavirea ^^), atunci retrageti-va fortele in teritorii care vi se potrivesc mai bine.

  1. @ghede fara sa te superi pe mine, dar aberezi. Cred ca e dreptul meu sa ii consider pe homosexuali, travestitisi alte chestii de genul asta niste anomalii si sa nu mi le doresc in viata mea, in tara mea. Tu poti sa fii ce vrei :)

 3. “Tu poti sa fii ce vrei :) ” – *LOL* Chiar si femeie “naturala”, strict heterosexuala si deja mama? Multumesc de permisiune 😀

  Nu ma supar, dar nici nu aberez – libertatea de opinie si expresie este un drept prea serios si important, pentru a il lasa la indemana oricui care se simte chemat sa faca propaganda fara a fi obiectiv si fundamentat informat.

  Cand tu sustii ca homosexualitatea / homosexualii sant “anomalii” nu faci altceva decat sa dovedesti ca de fapt habar nu ai, nu esti de loc informat ci reproduci numai nefiltrat niste dogme la fel de depasite / invechite si ciudate ca si ideea ca barbatii pot trai fara sex daca se fac preoti catolici :tired:

  Travestiul este de fapt o forma de arta veche si cu o traditie onorabila in multe culturi, inclusive cea europeana in care rolurile feminine in teatru si opera au fost multa vreme interpretate de barbati tineri si de castrati. O informatie care, din cate imi amintesc, exista si in cultura generala din Romania de pe vremuri.

  “Drag Queen” este o forma de travesti, deci de arta, care nu implica neaparat homosexualitatea interpretului – spre exemplu Robin Williams in Mrs. Doubtfire sau Dustin Hoffman in Tootsie (alte exemple: http://blogs.indiewire.com/spout/men-playing-women).

  Tu confuzi in nobila ta indignare travestiul cu transsexualitatea si le amesteci pe amandoua cu homosexualitatea.

  Transsexualitatea este o problema mult prea complexa pentru a o trata in blogareala ta. Cu atat mai mult, si tacuisses, philosophus mansisses :grin:.

  Homosexualitatea este o conditie, nu o alegere. La barbati ea nu provoaca efeminizarea. O mare parte a barbatilor homosexuali sant de fapt(cu mult) mai masculini decat … menajeria politica mioritica – numai 2 exemple:

  1. https://twitter.com/lgbtqnation/status/465504042815619072/photo/1/large (Michael Sam, NFL)

  2. http://www.zeit.de/2014/03/homosexualitaet-profifussball-thomas-hitzlsperger (Thomas Hitzlsperger – poate ai pe cineva care iti poate traduce articolul 8))

  Ca nu iti doresti contacte cu homosexuali, transsexuali sau chiar cu forma de arta a travestiului in viata ta este dreptul tau si libertatea ta individuala.

  Ca nu le doresti in TARA ta, este o transgresie cu care depasesti limita libertatii tale individuale si constrangi libertatea individuala a altora. Avand in vedere faptul intre 5 si 10 % din populatie este de la natura homosexuala, aceasta transgresie devine periculoasa si se transforma foarte usor in discriminare, violarea valorii intrinseci a fiintei umane, progrom – la fel ca in cazul rasismului, sexismului, etc.

  Fara suparare – sper ca ma intelegi de ce imi fac griji vis a vis de cat de europeana este o tara in care membrii unui partid “liberal” prezinta & apara obstinat pozitii ante-renascentiste (din perioada intunecata a evului mediu) bazandu-se pe superstitii si resentimente :D .

  1. @Ghede ce-mi plac mie cei care se dau asa de libertini in gandire. Nu, nu confund travestiul artistic, unul dus la un nivel de arta pura de un Arsinel, de exemplu, cu travestiul unuia care pur si simplu e bolnav si care iese in public si sustine ca a venit vremea sa ne luam limba in gura pe Magheru, baiat cu baiat, fata cu fata, familie cu animale. Libertatea, asa cum e ea definita in toate manualele, nu este nociva atata timp cat ea nu afecteaza libertatea altora. La fel si cu libertatea lor. Eu zic ca nu ai mai fi asa de open minded daca intr-o zi baiatul tau, ipotetic vorbind, ar purta dresuri, s-ar da cu ruj si ar veni acasa sa ti-l prezinte pe Vasile, viitoarea ta nora :)

 4. “Libertatea, asa cum e ea definita in toate manualele, nu este nociva atata timp cat ea nu afecteaza libertatea altora.”

  Eminent ;) – dar si libertatea lor, respective drepturile lor umane contin inclusive libertatea de expresie, s.a.m.d. O buna ilustratie a ceea ce incerc eu sa iti explic gasesti aici: https://pbs.twimg.com/media/BnZL4PeIUAABnOM.jpg. Merita cugetat asupra adevarului si a faptului ca am reusit sa depasim sexismul, apoi rasismul (nu complet si nu peste tot, dar EU ma bucur ca traiesc in acea parte a Europei in care am reusit in mare parte).

  Ca sa ne intoarcem la Eurovision – Numarul “Conchita Wurst” este un simbol. Tom Neuwirth, cantaret (cu calitati dramatice, o voce remarcabila si o educatie muzicala solida)& interpret “drag” impreuna cu grupa lui creativa au inventat aceasta figura tocmai pentru a provoca “cugetarea”.

  In mod normal un numar “drag queen” nu se face cu barba. Si tocmai acesta este unul dintre mesajele pe care Tom / Conchita impreuna cu echipa au vrut sa le transmita: nu va impiedicati in aparente! Nu fiti superficiali! Nu va fie frica de ceva “neobisnuit”. Si acest mesaj l-au facut chiar un pic umoristic “femeia cu barba” fiind o figura clasica.

  Bineinteles mesajul este si o critica directa la adresa Rusiei si a altora care confunda democratia cu dictatura majoritatii ^^.

  Daca baiatul meu va veni rujat, vom face schimb de trucuri de machiaj, care mie sa imi ascunda ridurile si lui firele de barba *LOL* iar Vasile va trebui sa isi schimbe numele – de preferinta in Miron sau Alexandru :D .

 5. PS – ca nu ma lasa in pace “problema” ^^.

  Ma intreb cat de naturala si inradacinata e perceptia si intelegerea libertatii “pe Magheru”.

  Cand te gandesti la libertate, la ce te gandesti intii? La faptul ca am reusit in mare parte (in Europa si USA) sa depasim sexismul, rasismul, dictaturi si ar fi timpul sa ne debarasam si de restul prejudecatilor nedrepte, nefondate si prin urmare stupide? Sau la “travestiul unuia care pur si simplu e bolnav si care iese in public si sustine ca a venit vremea sa ne luam limba in gura pe Magheru, baiat cu baiat, fata cu fata, familie cu animale”?

  Un barbat care se imbraca altfel, nu este “bolnav”, are pur si simplu un alt gust. Si un asemenea vestment de exemplu: https://www.gothic-wonderland.de/images/product_images/popup_images/1741_0.jpg arata (cu silueta potrivita) super sexy :p .

  Baiatul meu care la 1,88 m are niste picioare superbe si o parte dorsala de invidiat poarta cu placere tartan https://www.gothic-wonderland.de/images/product_images/popup_images/2842_0.jpg (vara) sau pantaloni bondage respective piele ^^. Nu se rujeaza, dar foloseste cu multa dexteritate kajalul care-i face privirea si mai adanca (cam asa: http://farm4.static.flickr.com/3179/3988625652_8f98d64875.jpg)

  Cine sustine ca baietii au dreptul sa sarute baieti si fetele sa sarute fete, daca asta isi doresc, nu e bolnav, are pur si simplu alta orientare sexuala (produsa /conditionata genetic si hormonal) care este destul de raspandita la mamifere si in restul naturii.

  Cine este homosexual nu este de parere ca trebuie sa avem sex cu animale, desi EU as fi in orice caz de parere ca romanii ar putea sa invete sa trateze SI animalele cu respectul fata de creatura pe care il reclama pentru oamenii “normali”. Normali? Spune-mi cum tratezi cainii, pisicile, caii si alte animale “de casa” si iti spun cine esti ^^.

  Presupun ca te referi de fapt la ceea ce se numeste pride parade – care e un fel de convoi carnavalistic si – asemenea carnavalului in Rio – are mai ales sensul de a petrece, dansa si pur si simplu te bucura de viata. Care e problema? Nu iti place, nu te duci sa petreci cu cei care vor sa se intalneasca si sa sarbatoreasca. Dar de ce sa le interzici celor care vor sa petreaca impreuna dreptul de intilnire?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *