Drama băsiştilor: s-a stins flacăra democraţiei !

Ştirea sună aşa:

“USL-iştii au confiscat la Orşova flacăra democraţiei şi au aruncat-o în Dunăre. PDL a făcut plângere la poliţia Mehedinţi.”

Dincolo de hohotele de râs, cetăţeni, stăpâniţi-vă  ! Drama este una imensă. Pe cine mai arde Băse, acum că nici flacără nu mai are?

Aliodoare, tu ce păzeşti?

PS: Eu propun să o numească pe Udrea flacăra democraţiei şi să o ardă Băse până cade lat..Voturi pentru? Abţineri? Contra?

flacara-democratiei-a-lui-basescu-a-intrat-la-apa-a-fost-aruncata-in-dunare-la-orsova-158574

5 thoughts on “Drama băsiştilor: s-a stins flacăra democraţiei !”

 1. astia chiar cred ce spun? “democratia moare in Romania”? Basescu fiind singurul garant al democratiei, sau cum? Nivelul discutiilor politice de acum “m-a dracuit, mi-a aruncat flacara democratiei in canal”, e, cu indulgenta, de inceputul anilor 90. Ma simt intoarsa in timp, fara voia mea. Cred ca e timpul sa plec din nou in Franta, cum am facut-o in februarie 1991.

  A luat-o apa si s-a dus, vom aprinde alta pe rau in sus.
  Nici mama lu’ flacara democratiei nu ne mai vindeca

 2. pe astia care se joaca de-a flacara democratiei si de-a Mesia Basescu nu-i mai face bine nici mama Balaceanca; un popor vesel atat de trist. Sau invers… Un popor trist, atat de vesel.

 3. Ionut, poti sau nu sa fii de acord cu ceva, fie ca e idee, simbol, obiect, ce-o fi. In momentul in care iti exprimi dezacordul in mod fizic nu mai poti pretinde ca esti civilizat si cu atit mai putin mai bun ca altul. La fel in momentul in care deposedezi pe cineva de obiectul ddezacordului pentru a-l distruge / rupe / face sa dispara. Imi spui si mie, te rog, care e diferenta intre cel care a luat luminarea aia si-a aruncat-o si unul de la o galerie de fotbal care face la fel cu steagul celorlalti?

  Pentru mine nu e vorba de o drama, nici macar de vreun simbol. E vorba de manifestari de periferie de mahala si sincer, regret ca asa ceva te poate amuza sau face sa fii de acord.

  Pe bune, ma dezamagesti…

  1. @Stefan posibil sa gresesc, insa scarba si ura fata de tot ce inseamna Traian Basescu si mizeriile lui ma fac sa fiu de acord cu astfel de iesiri..pentru ca trebuie umiliti..inca o data, posibil sa gresesc in atitudinea mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *