Dragnea condamnat, Zgonea sacrificat.

Nu are rost să stăm prea mult pe subiect. Soarta lui Zgonea este decisă, să sperăm că omul va putea să își facă propriul partid, PLM (Partidul Lăcătușilor Mecanici). Dar din toată nebunia de la PSD din aceste zile, merită să lăsăm posterității declarația de mai jos, aparținând urmașului lui Mihai Viteazul:

„PSD e un partid de oameni oneşti şi serioşi, care nu merită să ducă povara unei imagini afectate de problemele unor lideri, indiferent cine sunt aceştia. Acesta este dreptul lor. Şi nu o abstracţie.„

PS:

Cică ședință mare la PSD. Toți strânși în același birou, așteaptă sentința lui Dragnea. La un moment dat apare anunțul: 2 ani cu suspendare. Freamăt, disperare. După câteva minute, se ridică unul din sală și zice: „Domnilor, în fața acestei situații, nu ne rămâne decât o soluție: Zgonea trebuie să plece„.

Acesta este doar un banc. Sau e chiar ceea ce se întâmplă în PSD?

zgonea

5 thoughts on “Dragnea condamnat, Zgonea sacrificat.”

 1. Cel mai tare banc e pnl-ul de astazi. psd-ul e chiar partid fata de voi.

  Iar la capitolul condamnare, poate ar trebui sa te uiti pe ce si cum l-au condamnat, ca pentru ce anume, se pare ca ai uitat, ca orice om politic plin de coloana vertebrala pe care se preling flegmele alegatorilor…

  Ma bine il ardeau pe speta cu bombonica. Asta este lame.

  1. @Sarcasticul sa stii ca mie mi se pare de rahat condamnarea asta, in conditiile in care ne referim la momentul referendumului si mai ales la un moment in care PNL era de aceeasi parte.

   1. Tocmai. Ar fi fost cazul sa sari subiectul Dragnea. Si nu mai vorbi un timp de partide, cand al tau este o chestie infecta.

    Lipeste si tu niste afise cu predoiu :D

 2. In loc sa va uitati in ograda voastra , pe voi va manaca in cur de ce se-ntampla la PSD ? Fiti frate seriosi ca…d-aia s-a ales prafu din PNL !!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *