Dragă Victor Ponta

Da-mi voie ca de astăzi, cu drag, să te numesc noul prostănac al politicii româneşti. Iată, ai învins..Geoană nu mai e.

L-ai adus în fruntea Senatului pe Blaga, care, orice ai spune, e un politician uns cu toate alifiile. Ştie tot ce se poate ştii, atât din barca puterii, cât şi din cea a opoziţiei.

Nu mai contează cum ai gândit tu, alături de preşedintele meu drag, Crin Antonescu. Nu mai contează ca aţi fost capabili să negociaţi cu UDMR un târg de genul: “îl suspendăm pe Băsescu, vă dăm Preşedinţia Senatului”.

Nu mai contează cum voi acum vă îmbătaţi cu apă chioară, auzind cum analiştii lui peşte spun că s-ar putea că Buldogul să vă ajute la suspendarea lui Băsescu şi schimbarea majorităţii…

Tot ce contează acum e altceva: ai spus în decembrie 2009, că dacă Mircea Geoană ar fi fost închis în casă între cele două tururi electorale, câştiga alegerile. Încep să cred că asta e soluţia şi cu tine – să te ţinem izolat undeva, până trec alegerile..Altfel mi-e teamă că nu avem nicio şansă..De astăzi te avem drept prostănac…

384266-victor_ponta_consternat

4 thoughts on “Dragă Victor Ponta”

  1. Nu intentionez sa intru in polemica cu Ionut Iancu! Vreau doar sa-mi exprim un punct de vedere! Incep prin a marturisi ca initial si eu l-am criticat pe Victor Ponta si am blamat modul in care s-a decis excluderea lui Geoana din partid si revocarea din functia de la senat!Dupa comportamentul lamentabil al lui Geoana,in timpul excluderii dar mai ales al revocarii,mi-am revizuit pozitia! Geoana a dovedit(pentru a N-a oara!)ca nu are stofa de lider,ca il intereseaza numai prpria persoana si ca se leaga de scaunul de presedinte al senatului,fiind dispus sa se bata cu fostii colegi care l-au numit acolo!
    In schimb,Victor Ponta,surprinzator pentru multi,a facut ceea ce vor membrii si simpatizantii partidului sau dar si romanii umiliti si jefuiti de clanul mafiot basist!Prin fermitatea sa,prin asumarea riscului de a pierde pe moment,acesta si-a luat licenta de lider indraznet al partidului,al opozitiei si a punctat pozitiv in razboiul cu Intaiul Carmaci!Ultimul sondaj efectuat arata ca ,dupa episodul Geoana,USL-ul nu a pierdut in intentiile de vot,ramanand la 57%,in timp ce pedeleii au numai 19%!
    Prin alegerea lui Blaga in fruntea senatului,matrozul a pierdut un motiv de a invinovati senatul condus de opozitie ca se opune”MARETEI REFORME” ceruta de el in domeniul reimpartirii teritoriale si modificarii constitutioei(niste aberatii personale,care nu vor fi sustinute de catre udemeristi vreodata!).
    Timpul,in imediata proximitate,va demonstra ca masura indrazneata luata de procurorul Ponta.a fost benefica si a scos din amorteala opozitia parlamentara dar si opinia publica romaneasca! Eu pariez,convins ca voi castiga,pe Victor Ponta,pe USL si Crin Antoneswcu!

    1. @gigip eu nu contest faptul ca geoana prostanacul trebuia debarcat la un moment dat. problema este, ce am castigat noi din miscarea asta pripita? ce facem, cu un an inainte de alegeri, daca pe victoras il apuca iar pandaliile?

  2. Frate sti ce si cum gandesc oamenii de pe “strada” , oamenii simpli, oamenii obisnuiti { ca mine ca dumneata } ce ” fac politica” deoarece n-au incotro ? Pai este simplu: ” Uite frate tara arde si baba se piaptana”! Toata lumea stia ca de mai multa vreme Mircea Geoana “ocupa” acea functie in senat insa…nu mai reprezenta cam de multicel PSD-ul adica pe aceia ce l-au plantat acolo.Problema este ca aceasta …aiureala , aceasta curatenie de …iarna i-a venit domnului Ponta aiurea-ntranvai. O putea face si la ….primavara, cu acelasi efect, mai mult sau mai putin benefic pentru partid sau pentru USL-asi.Putea sa mai inghita galusca inca …8-10 luni ca atit mai era pina la alegeri…cu acelasi rezultat.Chestia asta in schimb vine ca un dar nepretuit , neasteptat, mai ales neasteptat pentru gasca portocalie a lui Basescu, iar pe alegatorii sau simpatizantii USL-asilor ai cam lasa cu gurile cascate.Asta si ….multe altele , inclusiv modul in care Geoana “diplomatul de cariera” s-a tinut cu dintiii de fotoliul sau de la senat.Asta spune multe despre clasa politica a Romaniei si-i face pe ” a;legatori” sa se intrebe pe buna dreptate : de ce dracu a mai fost nevoie de un …22 Decembrie 1989 ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *