Dragă Chinezu, promovăm orice în social media românesc?

Motto: “Facebook m-a ajutat să cunosc multe fete, care în mod normal nu aş fi avut şansa să le cunosc”

De mai bine de o oră, twitterul şi facebookul autohton râd până la lacrimi, motivul fiind acest link: Cum să agăţi fetele pe facebook.

Dragul meu prieten Chinezu este cel care a lansat caterinca şi logic, marea majoritate s-a băgat la joc. Şi uite aşa, un individ obscur, Tomescu Eduard, este validat de onlineul românesc şi o carte idioată, agramată, beneficiază de o promovare de nota 10.

Şi atunci intrebarea mea, dragă Chinezu, este: promovăm chiar orice în online, fie şi de dragul caterincii? Oferind astfel unui idiot şansa de a face profit şi mai mare de pe urma naivilor?

4 thoughts on “Dragă Chinezu, promovăm orice în social media românesc?”

 1. draga ionut,
  diferenta intre noi e una fundamantala: eu cand rad nu am nevoie de un business plan inainte de a rade de ceva. rad pentru ca mi se pare amuzant
  cat despre promovarea pe care i-as face-o eu unuia ca ala, da-mi voie sa iti spun ca daca am cititori, prieteni si followeri care sa puna botul la asa ceva, sunt chiar trist
  din fericire pentru mine, chiar am mare incredere in cititorii, prietenii si followerii mei incat sa nu ma indoiesc de faptul ca ei rad cu mine :)
  face ala bani cu cartea? evident
  ma deranjeaza asta cu ceva?
  absolut deloc

 2. Dacă în urma bășcăliei cineva cumpără cartea merită tot ce i se întâmplă. Oricum făcea altă prostie dacă nu știa de asta. :satansmoking:

 3. Doamne! asta e chiar incultura pe fata :) Auzi, sa agati fete pe Facebook…pai e clar ca tipul are probleme grave si frustrari nu mai zic :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *