Două scurte cu Remus Cernea

Omul acesta e dovedește a fi cu adevărat material didactic pentru orice clinică. Îl regăsești fără probleme oriunde e ceva aparte: ești gay și simți nevoia să faci sexuț în plină stradă? Vine Cernea și îți susține acest drept. Ești câine? Aleargă Cernea hingherii și îi și mușcă, dacă e nevoie.

Ultimele două inițiative sunt, fără doar și poate, monumentale:

”Deputatul Remus Cernea a anunțat, joi, că a inițiat un proiect de lege prin care delfinii să fie recunoscuți drept persoane non-umane și că, astfel, ținerea lor în captivitate este interzisă”

și

”Parlamentarul independent Remus Cernea a anunţat la Constanţa că în campania sa electorală pentru alegerile prezidenţiale va accepta donaţii în moneda bitcoin”.

Pentru cei care vor să afle ce este bitcoin, moneda virtuală, citiți aici.

remus cernea

3 thoughts on “Două scurte cu Remus Cernea”

  1. Aici chiar n-ai dreptate. Pentru că, oricum delfinii sunt mai reali și mai umani decât “prietenii imaginari”. Iar în ceea ce privește bitcoin-ul, evident, nu ai înțeles nimic.
    Asta pe de o parte. Pe de altă parte, un politician nu e un jurnalist. Un jurnalist crește cu cât e mai direct și mai “colțos”. Cu politicienii e pe dos, cresc cu cât sunt mai evazivi și mai “ceremonioși”.
    În ce-l privește, strict personal, pe Cernea, am auzit că (și el) vrea să candideze la europarlamentare. Dintr-o astfel de situație, pot decurge mai multe lucruri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *