Doctorul şi păcălicii

În principiu, dacă nu face o prostie mai mare ca el, Doctorul poate nici să nu facă campanie şi tot câştigă alegerile.

I-auziţi aici pe cine are PDL în vedere ca şi contracandidat al lui Oprescu: Videanu, Toader Paleologu şi spaima barurilor, Macovei.

Dintre cei 3, eu chiar îi dau şanse pentru o campanie decentă lui Paleologu. Are măcar acea doză de simpatie cu care te cucereşte uşor. Plus, este un intelectual în adevăratul sens al cuvântului.

images

5 thoughts on “Doctorul şi păcălicii”

  1. Iancule…ca sa te citez” daca nu face o prostie …mai mare ca el doctorul poate sa nici nu-si faca campanie si tot castiga alegerile.”Problema e ca…face niste prostii!Iar sifiliticii aia de la Otevescu…au inebunit frate de tot cu …dezvaluirile si sant suficienti de multi cei ce pun botu …pe nemestecate.Videanu…pai cat de cretini sa fie bucurestenii sa-l mai aleaga? Doar asa de dragful de a face vanzare la ziarele ce vor dezvaluii , ca si mai inainte matrapazlacurile cu…borduri ?Macovei…ce dracu frate …pai bucurestenii au fost categorisiti drept ” Mitici absoluti” de insusi Caragiale si asta chiar inainte ca Monica Macovei sa-i sufle-n popou lui Bivolaru , ala de la MISA…ca mai stiu pe unul prin Ferentari!Miticii bucuresteni sant prin excelenta oameni veseli{ chiar daca au necazuri cu …carul} si nu inghit figurile astea de …cimitir.Miram-asi sa …aiba macar vr’un votant Macovei , chiar daca-i { asa cum o categorisesti} spaima barurilor. Barul e una …carciuma …alta!Cat despre Toader Paleologu { asta nu-i ministru’ ” pleasca” ?} cred ca taica-su…se rasuceste in groapa cand vede cum ai face fi-su numele de ras. Se rasucesc toti mosii si stramosii Paleologi…pana la a zecea spitza, ca au ajuns ventilatoare din cauza acestei glume a naturii. Adevarata este vorba aia romaneasca : unde-i minte multa…si prostie, cat cuprinde din pacate [ din pacate pentru banii pe care i-a cheltuit taica-su cu el ,pe la Paris …sa invete baiatu carte…de calitate]Toader Paleologu consider ca are mai multa prostie. Chiar nu realizeaza ca se face de rasul curcilor de mai multa vreme incoace? Singurul pe care-l consider drept un candidat {un potential candidat ca inca nu a facut nici o declaratie pe tema aceasta} este Cristian Popescu ” Piedone” de la 4{ unde locuiesc si eu} insa trag nadejdea ca bucurestenii care nu prea ai inghit pe pupatorii de cur si nici pe tradatori sa nu cada in plasa intinsa de PDL-ul lui Udrea cu ajutorul “partidului ” de stransura al lui Oprea…generalul izmenelor.Insa…mai sti vorba ta : sa nu faca doctorul vreo gresala mare cat el sau , vorba mea: sa nu se fi saturat sa fie improscat cu laturi mai mult decat poate suporta. Ce vrei frate: e doctor nu …pacalici! :thumbup: :thumbup:

  2. Paleologu chiar este baiat de treaba.Este poate cel mai decent si cu bu7n simt om pe care-l au pedelistii in partid.Eu totusi nu inteleg cum de-i mai poate suporta el pe incultii de Piedone,Udrea sau Videanu,care tot roiesc in zona puterii.Oricum nici el nu are vreo sansa contra lui Oprescu,dar macar va face o campanie electorala decenta. Ca cei ca Piedone sau Videanu vor face o campanie de ni se va intoarce stomacul pe dos.

  3. Ianculeeee!!! daca nu sti…mai bine taci! Ce a facut Piedone in 4 spre deosebire de Inimaroiu sau chiar de Mihalache… este fara discutie destul de mult…si inca are destul de lucru aici.Multi locuitori ai sectorului 4 se vor duce sa voteze ” OMUL” { evident un rahat din acest motiv am si pus ghilimele} si nu partidul iar astia mai au rude , amai au cunosatiinte prin alte sectoare care vazand ce treaba buna a facut asta la 4 este posibil sa…puna botu. Trebuie sa recunosti ca tipul este totusi un candidat suficient de serios , iar cu logistica necesara….poate sa ne faca vreo surpriza. Doar nu-ti inchipui ca aia de la OTV au inceput campania asta furibunda impotriva lui Oprescu …asa de florile marului…aici e cu schepsis fratioare.Si tu care vroiai sa candidezi! Tine-ti frate gologanii acasa ca cine stie la ce-ti vor folosi!Si stai linistit eu personal…tot pe Oprescu il voi vota …asa d-al dracului sa crape PDL-istii de oftica!!! :satansmoking: :whatever: :whatever:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *