DNA și faza pe PDL

Ca să nu mai zică Crin și lumea că DNA lucrează numai împotriva PNL, Luluța s-a pus pe treabă și mai nou, pe lângă vizitele zilnice ale lui Dragnea, care vrea să îi depășească recordul lui Năstase, îi vedem cum dau cu subsemnatul și pe unii lideri marcanți ai PDL.

Până acum avem 2 nume sonore ale PDL chemate la DNA și asupra cărora s-a și dispus începerea urmăririi penale: Adriean Videanu și de azi, Ioan Oltean. Toate bune și frumoase ar zice unii, dar hai să așteptăm să vedem dacă se și concretizează în vreun fel.

Și nu în ultimul rând să ne uităm un pic la oamenii care sunt acum pe lista lui Kovesi, ambii doi cunoscuți lideri PDL potrivnici Elenei Udrea.

ioan-oltean_12

One thought on “DNA și faza pe PDL”

  1. Pe fraieru’ asta de Ioan Oltean ma pot astepta sa-l vad “scarmanat ” de tipii de la DNA si eventual sa-l vad si prin fata tribunalului …tipu’ e fraier si…asta e , insa pe Videanu…tare mi-e teama ca NICIODATA in timpul vietii lui sau a noastre , niciodata nu-l vom vedea deranjat de cineva sau de ceva ….vreo acuzatie ceva , care sa fie si concretizata in vreun fel sau altul ! 8) Are oua prea babane Iancule , pentru justitia romaneasca ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.