DNA l-a prins pe PokePonta

Uneori, ironia din viața politică de la noi face toți banii. Și de aceea, ca simplu spectator, este o plăcere să urmărești derularea unor evenimente și să ai posibilitatea de a pune cap la cap anumite informații, fără a te lăsa influențat de zgomotul din jur.

Ce avem noi ca și imagini ale verii și începutului de toamnă

Victor Ponta, vedeta mediatică

Într-o vară în care marea majoritate a figurilor din politică au lipsit, fiecare cu al său concediu, Victor Ponta a dominat mediatic România. S-a certat cu Cioloș, cu miniștri din guvernul tehnocrat, cu Iohannis, cu Băsescu. I-a luat apoi la rând pe Dragnea și pe cei din PSD. Nu a fost zi de la Dumnezeu în care Ponta să nu apară pe la RTV,Antena 3, să nu scrie pe Facebook, să nu facă ceva.

În același timp, prietenii săi sociologi au avut grijă să transmită oamenilor mesaje cât se poate de clare: Victor Ponta este cel mai apreciat politician român, are cea mai mare cotă de încredere, este acea pasăre Phoenix, renăscută din propriile minciuni, plagiate, înfrângeri.

DNA, pe relaxare

În același timp, pe perioada verii, DNA nu a avut o activitate cine știe ce aducătoare de puncte de rating sau osanale pentru Laura Codruța Kovesi. Da, bine, sunt răutăcios, aici vorbim doar de justiție și de niște oameni răi ce trebuie băgați în pușcărie. Așadar, toată lumea era în așteptare, să vadă cu ce vin procurorii, prospăturile de toamnă. Și iată că au venit. Și nu cu una, ci cu două. Victor Ponta și Sebastian Ghiță.

ghita-si-victor-ponta-adevarul

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Ploiești au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând de la data de 6 septembrie 2016, față de următorul inculpat:
PONTA VICTOR VIOREL, la data faptelor președinte al unui partid, în sarcina căruia s-au reținut infracțiunile de: 
– folosire a influenței ori autorității în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, 
– complicitate la infracțiunea de spălare de bani.„

Deznodământ

Și uite cum, cel mai dorit pokemon din politica românească, după cum era el numit de șeful PRU, Bogdan Diaconu, chiar a fost prins. Dar nu de către fanii partidului său, ci de procurorii DNA. Lucru care spulberă un pic orice joc politic făcut de Victor Ponta, Sebastian Ghiță și prietenii lor. Și uite cum s-ar putea ca Victoraș să rămână de tot în afara Parlamentului, dat afară și de pe listele PSD, și cu PRU în aer.

Mai că-ți vine să crezi că Dragnea l-a lucrat cu DNA, nu?

Articol publicat pe Știripesurse.ro

2 thoughts on “DNA l-a prins pe PokePonta”

  1. In primul rand , este vorba doar despre un circ total iar in al doilea rand , stai sa vezi cand or incepe sa adune de pe la ” PNL ” !!!! Ludovic Orban { sa n-ai impresia ca mor de dragul acestei jagardele pupincuriste } } , este un caz scoala si…chiar ma mira ca l-ati uitat . Chiar crezi ca nea Vasile sau Alinuta vor fi scutiti de ….doctor ? 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *