Discursul preşedintelui PNL, Crin Antonescu, la mitingul USL din Bucureşti, 26 iulie 2012

”Bună seara, dragi compatrioţi!

De aici, toţi până în spate, toţi pe care nu apuc să-i văd, dar îi simt, vă salut pe toţi! Bine aţi venit!

Bună seara, compatrioţi din Piaţa Victoriei, de la Piaţa Universităţii!

Bună seara, români din toată ţara!

Bună seara, români, fraţi din Basarabia!

Bună seara, români din întreaga lume!

copyright dcnews.ro

Mai sunt două zile. Ei, adică Traian Băsescu şi grupul său de profitori, de corupţi, de evazionişti fiscali, de propagandişti mincinoşi, plătiţi din bani furaţi din buzunarele voastre, ei le spun românilor: staţi acasă, staţi la locul vostru, făceţi-vă că nu existaţi! Lăsaţi-i pe ei în continuare să conducă ţara, să fure ţara, să umilească ţara, s-o facă de ruşine.

Dragii mei, toţi, toţi cei care au profitat de pe urma regimului Băsescu şi s-au îmbogăţit furând din banii tuturor să stea acasă! Toţi cei care au minţit şi mint plătiţi din banii furaţi de Băsescu de la toţi românii să stea acasă! Cei cărora le place să fie minţiţi, furaţi, umiliţi, să stea acasă!

Noi spunem să vină la vot românii cinstiţi. Oare suntem 9 milioane?

Eu spun să vină la vot românii curaţi. Oare suntem 9 milioane?

Eu spun să vină la vot românii care au suferit şi suferă. Oare suntem 9 milioane?

Eu spun să vină la vot românii care încă mai speră. Oare suntem 9 milioane?

Eu spun să vină la vot toţi românii de peste tot care vor ca această ţară să fie respectată. Oare mai suntem 9 milioane?

Dragii mei, vom veni în duminica ce este şi Ziua Imnului Naţional, ”Deşteaptă-te, române!”, vom veni cu toţii la vot, în picioare, curaţi, cinstiţi, cu suferinţa, cu speranţa şi cu mândria noastră. Suntem sau nu suntem 9 milioane?

Duminică, poate unii vor avea o surpriză, toată lumea va vedea că România este o ţară şi nu doar un teritoriu! Duminică, toată lumea va vedea că românii sunt un popor şi nu doar o populaţie! Duminică, toţi vor vedea români în picioare!

Duminică, românii vor fi în picioare, vor fi în lumină, vor fi în speranţă şi vor fi mai mulţi de 9 milioane. Sufletul nostru bate socoteala lor! Cinstea noastră bate hoţia lor! Speranţa noastră bate minciuna lor! Adevărul şi dragostea înving întotdeauna frica, umilinţa şi teama. Să votăm pentru adevăr, să votăm pentru dragoste, să votăm pentru ţara noastră şi oamenii ei, adevăraţi, simpli, normali!

Oamenii plătiţi gras din bani furaţi de Traian Băsescu au o problemă: dacă Antonescu se ţine sau nu de cuvânt. Mă ţin de cuvânt şi spun încă o dată, clar: Traian Băsescu, n-am pus niciun pariu cu tine, pentru că eşti un mincinos. Am pus rămăşag cu mine şi onoarea mea, ori tu, ori eu!

Eu nu am minţit niciodată, eu nu mă mint pe mine şi nu mint oamenii care şi-au pus speranţa în mine şi în cei cu care am construit toate aceste lucruri împreună cu dumneavoastră. Eu nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi 9 milioane de români curaţi, în lumină, în picioare!

Veniţi la vot! Veniţi la vot şi chiar dacă aţi suferit, şi chiar dacă aţi fost umiliţi, şi chiar dacă aţi fost şi sunteţi sfidaţi până în ultima zi, votaţi fără ură! România vrea dragoste! România vrea bunătate! România vrea omenie! Votaţi cu sufletul deschis, votaţi duminică, votaţi de mână cu Dumnezeu şi cu soarta acestei ţări! Nu am nicio îndoială, duminică veţi vedea toţi chipul luminat al României! Aşa să ne ajute Dumnezeu, români!”

Sursă discurs: raduzlati.ro

9 thoughts on “Discursul preşedintelui PNL, Crin Antonescu, la mitingul USL din Bucureşti, 26 iulie 2012”

 1. Despre celelalte grupuri de profitori, nimic?
  Pai sa vedem de ce
  “● Marius Tucă: Relu Fenechiu să ne dea banii de la campania electorală!
  ● Crin Antonescu: Sunteţi printre creditori!”
  http://www.jurnalul.ro/interviuri/crin-antonescu-am-intrat-in-politica-pentru-ca-m-am-enervat-542566.htm

  E clar, nu? Vorba lu’ ala numit (auto) P..lea p..lii:
  “Lumea are boală pe Berceanu şi Videanu pentru că mănâncă singuri şi nu împart nimic”
  http://www.gandul.info/news/stenograme-ale-unor-discutii-chirieac-macovei-inainte-si-dupa-intalnirea-cu-rosca-stanescu-lumea-are-boala-pe-berceanu-si-videanu-pentru-ca-mananca-singuri-si-nu-impart-nimic-5100826
  Acum intelegeti marea suparare?

 2. De poti sa nu-ti pierzi capul,cand toti in jurul tau,
  Si l-au pierdut pe-al lor,gasinduti tie vina,
  De poti atunci,cand toti te cred,nedemn si rau,
  Sa nu-ti pierzi,nici o clipa,increderea in tine.

  Spune-mi cu cine te-nsotesti,ca sa-ti spun cine esti.
  Lupul,daca-i imbracat in piei de oaie,fii sigur,ca jupuaie
  Lupul paru-si lasa dar naravu BA.

  Cel ce vine la Mine,nu va umbla in intuneric,ci va avea lumina vietii
  Mantuitorul Iisus Hristos
  Castiga oamenii iubiti de DUMNEZEU,care iubesc legile tarii,ca de la Dumnezeu sunt venite.
  DUMNEZEU ESTE MARE SI PUTERNIC,TATAL,FIUL SI DUHUL SFANT,DUHUL ADEVARULUI,CARELE PRETUTINDENI ESTI SI TOATE LE IMPLINESTI,AMIN
  ADEVARUL TREBUIE SA IASA LA LUMINA.
  CEI CARE AU GRESIT TREBUIE SA PLATEASCA.
  LUPT PENTRU DREPTATE SI ADEVAR,SA SE RESPECTE LEGILE TARII,CONSTITUTIA ROMANIEI SI STATUL DE DREPT.
  ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU,AMIN.

 3. Romania va fi inmormantata pe plan intern si extern exact de ziua imnului ei national. Incredibil… sa mai zica cineva ca asta nu e blestem. Daca este confirmata aceasta conducere, Europa ne spune PA. Romaniei ii mai ramane doar optiunea intoarcerii spre Rusia, pt ca izolata nu poate rezista nici macar un an…

 4. Crinutza…fii cuminte ca tu, oricum,.. iesi in castig: pregateste buca ….daca castigati vine Ponta ,daca nu castigati vine Basescu , suturi o sa primesti, sa platesti toate pagubele pe care le-ai facut Romaniei tu si penalii tai… Un Roman Cinstit…!!

 5. Du-te si te culca, Gaozarule ca se impart pijamalele si ramai descheiat….!! Apropooo,.. cine ti-a scris discursul !!!??? Mai schimbati un pic strategia ca pute..!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *