Din ciclul – copiii spun lucruri trăznite, azi, Ponta

Nici în glumă, tu, ca unul din liderii opoziţiei, un politician respectabil, nu poţi spune asta:

“Da, cred că în multe consilii judeţene din ţară, chiar şi la Bucureşti a doua forţă politică după USL va fi Partidul Poporului al lui Dan Diaconescu şi aceasta este numai vina celor de la PDL”

Cei care se uită în gura ta, cei care sunt nehotărâţi, nu vor face decât să ia aceste vorbe ca o validare şi să spună: “Băi, dacă tot stau atât de bine Dan Diaconescu şi ai lui, poate merită să le dau şi votul meu”

Oare când se va opri Ponta din a spune prostii ?

7 thoughts on “Din ciclul – copiii spun lucruri trăznite, azi, Ponta”

  1. De Iancule ….atunci cand l-am banuit pe Ponta si am si afirmat asta pe bloggurile pe care bantui din cand in cand…am fost luat in balon , am fost porcait in toate felurile de catre o multime de …dstepti de …intelectuali vorba lui Prigoana.Singurul in care AM INCREDERE { ca Daniel Constantin nu se duce nici la WC fara voie de la Voiculescu . ce chiar crede cineva ca el conduce PC-ul ?} este Antonescu ! Are si verb si alura de PRESEDINTE .Poate ca va reusii sa ne redea mandria de a fi …ROMANI! De fapt asta astept…sa vina unul de care sa fiu mandru la Cotroceni . :beer: Singurii in care am incredere sint…liberalii . Nu am o mare pasiune pentru Tariceanu dar in perioada cand el era Prim Ministru { las la o parte chestia cu ” economia care …duduie “} dar asta chiar nu sa aplecat in fata marinarului betiv de la Cotroceni si-n plus de asta pe atunci…aveam SERVICI , spre deosebire de azi.Stai sa vina USL-asii la putere si ai sa vezi ca se va rupe caruta…PSD-ul a jucat cam intotdeauna la doua capete ca si PC-ul, trebuie s-o recunosti.O seara buna in continuare !

  2. @marian si eu l-am suspectat si inca il suspectez, pana la proba contrarie, pe ponta. si da, inca mai cred ca exista riscul ca psd sa ne dea teapa dupa alegeri… :beer:

  3. Ianculeeee …cat esti de tanar ! Cat esti de naiv …Pai ce Ponta face jocurile in PSD ?! Sa fim seriosi. Ce chiar crezi ca daca va fi prim ministru….Bineee crezi ce vrei , este dreptul tau.Ai uitat cand PSD-ul a tradat si liberalii si conservatorii si…nu o data ? Ma rog este parerea ta si ti-o respect . O seara buna in continuare. :beer:

  4. Politica nu-i buna! :| Toti care ajung acolo (unii poate cu un scop, altii poate pt bani) ajung sa se manance intre ei… Azi sunt prieteni si maine dusmani, se poate si invers :|

    1. @alyz mersic pentru vizita si te mai astept cu drag aici:) si te asigur ca nu sunt genul ala de politician

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *