Dilema băsistului – ies la vot pe 29 iulie?

În toată povestea referendumului, băsistul îşi trăieşte propria dramă demnă de Shakespeare. A merge sau a nu merge la vot? To Băse or not to Băse?

Pentru un popor educat în ale politicii, o astfel de dilemă ar fi jignitoare. Votul este arma cea mai puternică a unei democraţii. Pentru politicieni în genul lui Băsescu, votul pare a fi, cel puţin acum, cel mai mare duşman.

Vă invit să urmăriţi cu atenţie expozeul de argumente băsiste ce vor însoţi laşitatea lipsei de la vot: “noi nu vrem să legitimăm prin vot o lovitură de stat” sau “Nu ieşim la vot pentru a sancţiona derapajele democratice ale USL”.

În timp ce Băsescu, cu jumate de gură, aproape şoptind, le spune alegătorilor săi să vină la vot, PDL, pe ascuns, are grijă ca niciunul dintre susţinătorii tiranului să nu fie prins în vreo secţie de vot.

Nu pot spune că am o problemă cu asta. Gândiţi-vă ce umilinţă va trăi Băsescu văzând cum, poate, 8 milioane de români îi vor spune: marş ! iar în favoarea sa vor vota, poate, 100 de mii.

traian_basescu_afro600x600

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p