DigitalCraft.ro – susține noii antreprenori aplicanți la Start-UP Nation, soluția ideală pentru cei aflați la începutul unei afaceri 

digitalcraft-logo

 

Tot mai multe persoane incearcă să își ia viată în propriile mâini și au curajul să-și deschidă o afacere. Iar acum cei care au aplicat la programul Start-up Nation pentru o finanțare 100% nerambursabila de pană la 200.000 lei, au oportunitatea să își urmeze visul indiferent de domeniul de activitate (Codurile CAEN eligibile în program sunt numeroase). În orice domeniu de activitatea ai fi sau vrei să activezi, cu firmă nou infiintată, este extrem de important să fii prezent și în mediul online. Mediul online a câștigat foarte mult teren și se spune că dacă nu ești în online, nu exiști.

 

Cât costă? Nimic! Practic toată cheltuiala alocată acestui proiect și program de finanțare, toată cheltuiala alocată acestor servicii este o cheltuiala eligibila în proiect.

 

Insă, pentru a fi prezent în mediul online trebuie să ai în primul rând un website care să apartină afacerii pe care o deții. Cei care au cunoștințe vaste în domeniul IT și activează în acest domeniu sunt mai norocoși, deoarece ei știu exact ce au nevoie, chiar în aceste condiții deși timpul este vital la început, foarte multe lucruri de făcut, cel mai indicat ar fi să lași aceste aspecte pe seamă specialiștilor. Insă, ceilalți au nevoie de o firmă care să știe cu adevărat să facă absolut tot ce e necesar, de la crearea site-ului web, pană la optimizare SEO și/sau alte forme de promovare online pentru că tu antreprenorule să ai mai mult timp să-ți dezvolți afacerea. O astfel de firmă este Digital Craft. Cei de aici au creat chiar un pachet de creare website și promovare, special pentru aplicanții pentru fonduri neramburasbile care poartă denumirea de  pachet Start-up Nation precum programul – detaliile ofertei le găsiti pe  websiteul companiei-https://digitalcraft.ro/oferta-pachet-start-up-nation.

 

Programul de finanțare Start-up Nation este adresat antreprenorilor aflați la început de drum și îți asigură prezența în online așa cum ți-ai dorit. Cei de aici nu îți creează pur și simplu un site, ți-l promovează puțin și gata. Ei oferă soluții complete astfel încât afacerea ta în mediul online să aibă cu adevărat succes și într-un timp scurt de la lansare.

 

În cele ce urmează vreau să îți prezint puțin serviciile de care poți beneficia dacă optezi pentru un pachet StartUP Nation.

În primul rând vorbim de realizarea propriu-zisă a site-ului. Cei de la DigitalCraft.ro folosesc pentru crearea site-urilor cea mai populară platformă și anume CMS – WordPress. Această platformă este folosită des deoarece prezintă o mulțime de avantaje greu de trecut cu vederea: ușor de administrat, SEO friendly, ușor de modificat, compatibilă cu toate browserele moderne. Realizarea site-ului se face în conformitate cu cerințele clientului și foarte important în ziua de azi, siteul va fi optimizat pentru dispozitivele mobile. Tu vii cu ideea, spui ce anume îți dorești și impreună cu specialiștii ideea ta prinde contur. Inițial se va face o pre-analiză, astfel încât specialiștii să știe exact ce vrei tu să obții, apoi se stabilesc o serie de obiective, o temă/un layout, o structură a site-ului, se creează conținut și se dezvoltă site-ul în direcția dorită de ține. Înainte de a fi dat în folosintă site-ul, el este testat foarte atent de pe toate dispozitivele de pe care ar putea fi accesat, astfel încât orice utilizator să aibă parte de o experientă cât mai plăcută. Site-ul va fi realizat în cel mai scurt timp posibil, de regulă 2-4 săptămani, în funcție de complexitatea proiectului și de comenzile în curs ale companiei.

Un alt serviciu de care poți beneficia prin pachetul Start-up Nation este serviciul de branding. Nu trebuie să ai studii de specialitate pentru a-ți da seamă de faptul că e foarte important să ai un logo original, care să reprezinte cu adevărat ceea ce oferi, să ai cărti de vizită cu un design potrivit pentru afacerea ta, foi cu antet pentru o comunicare internă și externă cât mai profesională și semnătura în e-mail personalizată. Chiar dacă aceste aspecte legate de branding ți se păr mai puțin importante, crede-mă că nu e așa. Orice detaliu, cât de mic poate face diferentă.

Promovarea site-ului este un alt serviciu de care poți beneficia dacă alegi un pachet promovare StartUP Nation. Promovarea site-ului este absolut esentială pentru succes în mediul online. Și nu, nu o poate face oricine. Și nu, nu e suficient să creezi o pagină de Facebook, LinkedIn și să postezi din când în când. Promovarea web e mult mai mult decât atât. Cu un pachet de creare website și promovare StartUP Nation te asiguri de faptul că promovarea se face că la carte prin intermediul PPC și prin intermediul SEO. PPC este cea mai rapidă metodă de promovare și presupune crearea și administrarea de campanii de reclamă plătite, fie prin Google, fie prin Facebook. Astfel vei avea o vizibilitate online mult mai bună. SEO se referă la optimizare SEO. Optimizarea SEO este un proces prin care vizibilitatea online a site-ului tău crește și în momentul în care o anumită persoană e interesată de servicii pe care le oferi și tu, pagină ta va apărea printre primele rezultate generate de Google. Chiar dacă ai cel mai perfect site din lume, chiar dacă ai cele mai bune produse din lume, totul e în zadar dacă promovarea nu este făcută că la carte, dacă nu află de existența ta cât mai multe persoane. Insă, dacă alegi pachetul StartUP Nation vei avea parte de promovare online la cel mai înalt nivel.

 

Cât costă promovarea? Fiind vorba de un pachet – cu totul inclus – poate îți dorești anumite servicii de promovare sau să îți dorești să alegi doar o metodă de promovare, cei de la Digital Craft sunt flexibili și asigură un buget de aproape 50% din sumă total finantată, doar pentru acet aspect, cel mai bine îi contactați direct că să aflați mai multe informații.

 

Tot prin acest program ai parte și de servicii de găzduire web. Astfel, beneficiezi de asistentă pentru alegerea domeniului web și de un pachet de hosting gratuit pentru un an potrivit pentru site-ul tău.

În acest pachet mai este inclusă și promovarea prin intermediul rețelelor de socializare, ceea ce inseamnă că vei primi ajutor în realizarea unor pagini de Facebook și LinkedIn corespunzătoare afacerii tale. Acest pachet promovare StartUP Nation este tot ce ai nevoie.

Așadar, dacă ești un antreprenor aflat la început de drum și vrei să intri din prima puternic pe piată online, intră pe DigitalCraft.ro și beneficiezi de un pachet special cu toate serviciile incluse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p