Diaspora l-a facut presedinte..acum isi primeste rasplata !

Nu are rost sa divagam foarte mult. Se iau urmatoarele date:

Rezultate alegeri prezidentiale in Diaspora:

Moldova: Basescu: 94.82%, Geoana: 5.17%
Franta: Basescu: 78.92%, Geoana: 21.07%
Italia: Basescu: 77.76%, Geoana: 22.23%

Se mai iau si cateva linkuri: votul in paris a durat 13 secunde, peste 8000 de romani din Moldova au votat cu Basescu sau fraude electorale masive in Italia.

Buun…acum sa revenim in prezent:

Prietenilor francezi, ne spune Lilick, le oferim 82.7 milioane de euro pe km construit de autostrada Comarnic – Brasov…Vive la France ! Vive Sarkozy !
Astazi, aflat in vizita oficiala in Moldova, onor presedintele ce ne spune?: “Romania va oferi Moldovei fonduri nerambursabile in valoare de 100 de milioane de euro” !!!!

Acum ramane sa vedem cum il vom onora si pe amicul cu mufa retusata, Berlusconi pe numele lui.
Multi ar putea sa spuna ca vorbim doar de coincidente si ca nu avem argumente solide sa sustinem ca Basescu ar face ceva ilegal.
Nu, el nu face decat sa isi bata joc de noi pe fata…isi plateste al doilea mandat de presedinte, castigat cu voturile de afara, cu niste costuri imense pentru noi. Dintr-un foc vorbim de aproximativ 5 miliarde de euro pentru un mandat..nici Obama nu cred ca a platit atata in campania sa.
Voua nu vi se pare cam imputita treaba asta?

4 thoughts on “Diaspora l-a facut presedinte..acum isi primeste rasplata !”

  1. Da. 5 miliarde pe putin. Se pare ca vor fi cu mult mai mari costurile pentru autostrada. Sigur, isi bate joc de noi pe fata.

  2. parintilor mei bugetari li se ia din salariu pentru asta; faza mai nasoala e ca au votat bine. Cate injuraturi imi trec acum prin cap….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *