Vă puteți salva mașina cu piese auto provenite din dezmembrări

Toți deținătorii unei mașini, fie că sunt experimentați sau începători, trec prin situații neplăcute când, în cele mai nepotrivite momente, o piesă a mașinii cedează și sunt abandonați în mijlocul drumului. Suma de bani necesară deținerii unei mașini este întotdeauna însemnată, acoperind necesități diferite, de la costul carburantului și alte consumabile, până la inspecții periodice, schimbul anvelopelor în diverse sezoane și asigurările obligatorii și opționale care o protejează în cazurile unui accident ușor ori grav. Pentru ca o mașină să fie menținută într-o stare foarte bună și să economisim bani, orice problemă trebuie rezolvată de îndată, pentru că o piesă uzată sau necorespunzătoare, din punct de vedere al calității și, implicit, al siguranței, afectează întregul sistem al mașinii, periclitând și piese care funcționau bine până în momentul incidentului.

Materom este un pionier în domeniul dezmembrărilor auto în România și, la ora actuală, își poate ajuta temeinic clienții, punându-le la dispoziție piese auto care se comercializează cu garanție și factură. Având în stoc peste 1.000.000 de piese acoperă cu ușurință necesităților clienților săi. Piesele se livrează în maxim 24 de ore, astfel încât să puteți rezolva cu ușurința problema și necazul cedării unei piese să nu vă pună în situația de a nu mai putea să vă folosiți mașina și să vă continuați nestingherit activitățile. Toate piesele provenite din dezmembrări sunt testate și nu reprezintă niciun pericol pentru mașina dumneavoastră. Comparativ cu piesele originale, acestea sunt mult mai ieftine, fapt care vă ferește de investiții prea mari pentru reparațiile de care mașina are nevoie la un moment dat.

Puteți găsi astfel, cu mare ușurință, piesele necesare, economisind o bună parte din bani, dar având la îndemână o garanție pentru acestea. Scopul nostru este să fim mereu o alternativă la piesele originale, dar ținând cont de calitatea produselor oferite, care să-i țină pe șoferi în siguranță. Este perfid să te joci cu siguranța oamenilor, de aceea testele la care sunt supuse piesele nu las loc îndoielii, sunt mereu sigure pentru dumneavoastră. Site-ul conține piese din dezmembrări auto BMW, Alfa Romeo, Honda, Audi, Dacia, Mazda, Porsche etc., reușind să fie de ajutor pentru majoritatea șoferilor. Dezvoltarea din ultimii ani ne-a permis să avem din ce în ce mai multe piese viabile care să fie funcționale pe o perioadă de timp îndelungă. Așadar, investiția pe care o faceți prin cumpărarea unei piese auto provenită din dezmembrări să fie un câștig, având în vedere prețul mai mic cu care aceasta este vândută.

Și clienții noștri economisesc, iar mașinile dezmembrate își continuă „viața”, reușind să reciclăm cu succes milioane de piese care altfel s-ar autodistruge în mod inutil și ar spori rândurile de deșeuri. Trăind într-o societate a supraconsumului, devine din ce în ce mai pregnantă necesitatea de a economisi, dar și de a învăța să refolosim ceea ce este încă sigur și funcțional, evitând investițiile costisitoare. Pentru deținătorii de mașini, piesele provenite din dezmembrări sunt un real ajutor, mai ales atunci când mașina are nevoie de diverse îmbunătățiri, datorită uzurii, ori când se întâmplă ca, din cauza neatenției ori a unui mic incident, să cedeze o piesă.

Pentru fiecare model de mașină, asigurăm toată gama de piese, cum ar fi diversele electromotoare Audi, și oferim consultanță, prin intermediul posibilității de a apela cu ușurință un consilier, pentru ca dumneavoastră să puteți să vă clarificați diversele nelămuriri avute. Transparența definește fiecare tranzacție pe care o facem. Ne asumăm răspunderea pentru piesele vândute, atât prin garanția pe care v-o oferim, cât și prin cuvântul nostru de onoare care ne-a ajutat să creștem de-a lungul anilor și să ne dezvoltăm puterea de a oferi piese pentru principalele tipuri de mașini.

Imagine Electromor

Experiența de peste 20 de ani, echipa alcătuită din profesioniști care se asigură de fiecare piesă în parte sunt principalele garanții Materom, alături de mărturiile clienților care s-au bucurat de investițiile avantajoase ale acestor piese auto. Aceștia au putut astfel să-și repare mașinile în timp util și să evite prețul costisitor al unei piese originale. Cumpătarea în ceea ce privește consumul este un principiu care va deveni de căpătâi pentru lumea în care trăim. A recicla piesele auto funcționale și sigure reprezintă o modalitate de a avea grijă nu doar de bugetul dumneavoastră, ci și de a nu irosi resurse pe care le avem la dispoziție. Orice mașină poate fi salvată, cu puțin ajutor pentru care nu trebuie să vă goliți mereu buzunarele!

2 thoughts on “Vă puteți salva mașina cu piese auto provenite din dezmembrări”

  1. Da Ioane , cand n-ai suficienti bani iar masina este o DACIA din 1907 atunci SIGUR vei achizitiona piese de la dezmembrari . Daca insa , ai , chiar si-o DACIA din 2020 , nu bagi frate in ea piese de la dezmembrari ci , strangi din dintzi si achizitionezi piesa noua ! Altminteri fie iti iese din garantie , fie atunci cand ai { Doamne fereste } un accident , vin aia de la asigurari CASCO sau ce-o fi , si-ti plateste c-o mare muie paguba , iar asta o stie fratele tau care-i patit cu-asa ceva . Iancule , nu-ti fie de deochi insa , vad ca ai atatea postari de marketing incat , chiar nu-mi fac griji pentru bunastarea matale in concediul pentru 2021 : vei avea bani cacalau sa tot cheltuiesti in vederea unei distractii … garantate !!! O zi de Duminica , cat mai pe gustul tau sa-ti dea Dumnezeu !

    1. @Marian Și eu merg pe principiul piese originale la frâne, la componentele esențiale. Dar, la consumabile, de exemplu, uneori te salvează și piese de la dezmembrări. Am pățit-o eu cu un deștept care mi-a rupt ștergătoarele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *